Sausio 26 laidelė patiko tiek man, tiek dukrytei

Sausio 26 laidelė patiko tiek man, tiek dukrytei

27. Jan 2013, 10:00

Sveiki, nusprendžiau ir aš parašyti apie Mamyčių klubo laidelę.

 

Gimus antrai dukrytei, Mamyčių klubo laidelės žiūrėjimas šeštadieniais tapo neįmanoma misija, nes kol abidvi pamaitini, kol aprengi - žiūrėk jau ir 10 valanda ir, vėl mintyse, pažiūrėsiu per internetą.

 

Bet, deja, tokia proga pasitaiko labai retai ir tai, įsijungus ją, pradedi persukinėti toliau, nes tiesiog neįdomu ar jau matyta. Šį kartą net mano nuostabai, su vyresniąją dukryte žiūrėjom nuo pradžios iki pabaigos ir net nuliūdom, kad taip greitai pasibaigė.

 

Taigi pirmas reportažas apie vaikų lytis labai sudomino, nes pas mus dabar toks etapas, kad mažajai dukrytei (1,7 m.) labai įdomu pasidarė, ką gi ji tokio jau turi, ir tikrai pravertė psichologės patarimai, kaip tokiu atveju su vaikučiu elgtis. Reportažui duodam 10 balų, nes tikrai verti dėmesio patarimai.

 

Antras reportažas labiau tiko mano vyresnėlei mergaitei, nes jau ji suvokia, kad yra ir raidelės ir skaičiai, žino, kad M - tai mama, T - tėtis, o va dar kitu raidelių tai neatpažįsta, ir buvo parodyta super idėja, kaip vaiką mokyti abėcėlės, net dukrytė bežiūrėdama pasakė: ir mes taip mokinsimės raidelių. Duodam irgi 10 balų.

 

Trečias reportažas apie kvapų terapiją suintrigavo, nes norėjosi sužinoti, kam kokie kvapai tinka ir tikrai sudomino kūno kremo gamyba, nes tai tikrai yra natūralu. Manau, kiekviena mamytė nori naudoti kuo mažiau chemijos. Šiam reportažui skiriam didelį Dešimtuką. 

 

Dalia su dukryte Aiste