Sausio 26 dienos MK laidelei - 10 balų!

Sausio 26 dienos MK laidelei - 10 balų!

26. Jan 2013, 10:05

Labas rytas, štai atkeliavo paskutinis sausio mėnesio šeštadienis, o su šia diena atkeliavo ir Mamyčių klubo laidelė.

 

Šis rytas mums prasidėjo ganėtinai anksti, tad prie TV ekrano su dukryte prisėdome ne tik nusipraususios, bet ir papusryčiavusios.

 

Pirmoji laidelės tema apie berniukus ir mergaites man labai patiko. Mūsų dukrytė buvo taip pat vienu momentu pradėjusi save tyrinėti, bet mes jai to nedraudėme ir greitai tyrinėjimas savęs pasibaigė. Šiuo metu dukrytė yra dvejų metų ir 11 mėnesių, berniuką ir mergaitę jau skiria.

 

Man labai patiko reportažo herojės ir jų pasisakymai apie nuogumą ir pan. Aš visiškai sutinku su tokiu požiūriu ir elgiuosiu lygiai taip pat, kaip ir pasisakiusios mamytės. Pirmosios temos įverinimas 10 balų

 

Antroji laidelės tema apie vaikučius ir abėcelę. Manau, kiekvienas vaikas yra individualus ir kiekvienas skirtingai išmoksta abėcelę. Žinoma, pripažinsiu, kad pasiūlytas mamytės būdas mokintis abėcelę su žodeliais tikrai labai sužavėjo. Mėginsime ir mes taip mokintis abėcelę. Antrosios temos įvertinimas 10 balų.

 

Trečioji laidelės tema apie kvapus taip pat mane sužavėjo. Tiesiog nebeturiu ką ir bepridurti, nes ji man yra labai aktuali. Namuose naudoju ir pati eterinius aliejus bei kūno sviestuką. Tad kaip pasigaminti sviestą buvo super pamokėlė. Trečios temos įvertinimas 10 balų.


Bendras laidelės įvertinimas 10 balų.

Nenusivylusios Mamyčių klubo gerbėjos Viltė Kamilė ir Jolita

 

Sausio mėnesio geriausiai MK laidų recenzijų autorei atiteks firminis MK puodelis!

1