Sausio 12 diena: Rytas su Mamyčių klubo laidele

Sausio 12 diena: Rytas su Mamyčių klubo laidele

12. Jan 2013, 10:04

Labas rytas, štai atkeliavo dar vienas šeštadienio rytas, kurio aš laukiu ne tik todėl, kad prabėgo dar viena nėštumo savaitė, bet ir todėl, kad išaušo dar vienas rytas su Mamyčių klubo laidele.

 

Ryte nubudusi suskubau palįsti po dušu, aprengti dukrytę ir pasidariusi kavytės, sėdau prie TV ekrano laukti taip mėgstamos dukrytės laidelės.

 

Pirma laidelės tema apie masažiukus mano dukrytei labai patiko, juk rodė tiek vaikučių, o jai tai yra viskas. Žinoma, man laidelė taip pat labai patiko, nes masažiukas pasirodė labai lengvas ir įdomus. Nepalyginsi specialistės masažo, kuri masažuoja mano dukrytę.

 

Išgirsta frazė, kad kiekviena mama turi mokėti tokį masažą, mane labai suglumino. Jei aš tokio masažiuko nesu mačiusi, tai esu prasta mama??? Manau, kiekviena mamytė žino, kas vaikučiams geriausia, ir tikrai nera ta prasta mama, kuri net nepagalvojo apie tokį masažiuką. Tad šis sakinukas kažkaip nuskambejo laaaabai jau negražiai.

 

Antroji laidelės tema apie sukrėsto kūdikio sindromą pasirodė ganetinai įdomi. Manau, tokioje paskaitėlėje būtų buvę smagu sudalyvauti, bet tokios galimybės neturiu, tad pakako ir reportažo apie sukrėsto kūdikio sindromą. Palaikau tas mamytės, kurios, trūkus kantrybei, išeina iš kambario atsikvėpti, kol vaikas rėkia. Tiesą pasakius, žinojau nuo dukters gimimo, kad vaiko purtyti negalima, bet kokios to pasekmės gali būti, sužinojau tik dabar laidelėje.

 

Trečioji laidelės tema apie enurezę. Mes šios problemėlės neturime, tad galiu tikrai pasidžiaugti. Žinoma, nežinau, kas bus ateityje, bet laidoje konsultuojanti gydytoja patiesė gerą pagrindą, kaip elgtis šeimoje, jei nutiktų ir mūsų šeimai tokia bėdelė. Nustebino tai, jog jei tėveliai kelia vaiką naktį į tualetą, daro didelę klaidą, nes galvojau ir aš panašiai, jei vaikas pradės šlapintis, kelsiu vaiką naktimis į wc.

 

Žinoma, tiems tėveliams, kurių vaikučiai serga enureze, linkiu, kad greičiau pasveiktų.

 

Laidelės įvertinimas:

Pirmoji laidelės tema- 8 balai

Antroji laidelės tema- 10 balų

Trečioji laidelės tema- 10 balų

Bentras laidos įvertinimas - 9 balai

 

Nenusivylusios Mamyčių klubo gerbėjos - Viltė Kamilė ir mama Jolita

 

Sausio mėnesio geriausiai MK laidų recenzijų autorei atiteks firminis MK puodelis!

1