RYTOJ MK laidoje: apie baldų atnaujinimą, genetinius tyrimus ir išvyką "ant ratų"

RYTOJ MK laidoje: apie baldų atnaujinimą, genetinius tyrimus ir išvyką "ant ratų"

17. Jun 2016, 11:10 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Birželis jau į pabaigą, o tai reiškia, kad ir "Mamyčių klubo" laidos sezonas artėja į pabaigą. Šį šeštadienį matysime priešpaskutinę laidą.

Pirmąjį reportažą pradėsime nuo rubrikos "Mamos dirbtuvėlės", kur kartu su mažaisiais užsiimsime baldų restauracija. Juk dažnas pabodusius ar senus baldus išmetame ar atiduodame, o dabar sužinosite, kaip galima patiems paprastai ir be didelių pastangų juos atnaujinti kartu su keturių vaikų mama Neringa Černauskaitė (www.foxypaint.com).

Antrajame siužete kalbėsime apie nėštumo metu atliekamus naujus genetinius tyrimus ir jų galimybes. Kalbinsime dviejų vaikučių mamą Kristiną. Tik tai praėjusi mama ir išgyvenimus matantis gydytojas žino, ką besilaukiančiai moteriai kainuoja sužinoti, jog laukiesi ir patenki į rizikos grupę.

Na o laidą pabaigsime smagiu reportažu apie vasarą "ant ratų". O tiksliau - lankysimės MK Super mažylės Medos namuose, kur vyksta sujudimas, mat visa šeimyna planuoja dviratėmis transporto priemonėmis leistis į išvyką. Mūsų super mažylės šeimyna – iš tų, kuriems norisi kažką išbandyti, kažką naujo patirti, kurie atviri įdomiems gyvenimo nuotykiams. Kaip vykstant į netrumpą išvyką su dviem mažamečiais, tam tinkamai pasiruošti?

Iki susitikimo rytoj, 9.30 val. per TV3!