Rojus vaikams ir puikus poilsis tėvams Palangoje

Rojus vaikams ir puikus poilsis tėvams Palangoje

13. May 2019, 07:10 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Vasaros sostinėje Palangoje, J. Basanavičiaus gatvėje, įsikūrę nauji ir stilingi svečių namai „Melt in Palanga“ siūlo praleisti atostogas patogiai ir rinktis net iš 18 skirtingų dviviečių, triviečių bei apartamentų tipo kambarių.

Kiekvienas iš jų išsiskiria savo pavadinimu ir spalva, kurie sugalvoti išlaikant dienos apšvietimo ir vasaros šilumos idėją.

Svečių namuose vyrauja šiuolaikiškas ir minimalistinis interjeras, o saulės spindulių spektro tema atsispindi visuose kambariuose bei mažose detalėse. Be to „Melt in Palanga“ siūlo pasinaudoti nemokama automobilių stovėjimo aikštelė ir yra draugiški augintiniams – saule ir jūra mėgautis galės visi šeimos nariai.

Svečių namai „Melt in Palanga“ ypač draugiški šeimai, nes į nakvynės kainą įskaičiuotos ir pramogos vaikams! Mažieji patys galės išsirinkti patinkančią veiklą iš Palangos vasaros parko siūlomų pramogų: aktyviai praleisti laiką didžiausiame batutų parke po atviru dangumi, pamėginti įveikti „Ninja warrior“ unikalų kliūčių ruožą, išbandyti jėgas Palangos vasaros parko mini golfo aikštyne ar tiesiog padūkti saugioje trijų aukštų žaidimų aikštelėje.

Taip pat visi apsistoję svečių namuose „Melt in Palanga“ gegužės mėnesį gaus dar dovanų – nemokamą masažą! Galėsite išsirinkti masažo namų „Ritualai“ siūlomą 15 minučių trukmės pečių juostos ar galvos srities masažą, kurie pagerins medžiagų apykaitos veiklą, sumažins nuovargį ir skausmus bei padės dar labiau atsipalaiduoti ir pasimėgauti atostogomis.

Pripažinkime, kartais atostogos su vaikais gali tapti įtemptos, todėl labai svarbu išsirinkti tinkamą vietą apsistoti šeimai, kur ramybę rastų ir tėvai, ir vaikai. Tačiau lygiai taip pat svarbu, kad visi pasimėgautų jiems mielomis pramogomis, kurios padėtų pailsėti tėveliams ir padūkti mažiesiems šeimos nariams. 

Palangos vasaros parkas, masažo namai „Ritualai“ ir svečių namai „Melt in Palanga“ yra viename pramogų komplekse – J. Basanavičiaus gatvėje, šalia Palangos tilto, todėl čia apsistojus nereikės sukti galvos, kur pailsėti tėvams, o kur pažaisti vaikams. Teritorijoje yra net kelios maitinimo įstaigos, todėl pamirškite rūpesčius ir dėl kokybiško maisto. Visos pramogos vienoje vietoje! 

„Melt in Palanga“  svečių namų suteiktų dovanų kaina dažnai atitinka nakvynės kainą, todėl verta išmėginti ką reiškia tikros atostogos – kai pailsi ir tėvai, ir vaikai.