Rezervuok sau vietą kruizui į Stokholmą gegužės 13 dieną!

Rezervuok sau vietą kruizui į Stokholmą gegužės 13 dieną!

08. Apr 2013, 08:00

Nuostabus poilsis mamytėms su mažaisiais MAMYČIŲ DIENOS KRUIZE gegužės 13 dieną! Pasinaudokite šia galimybe!

 

Gegužės 13 dieną TALLINK, bendradarbiaudama su Latvijos "Maminu klubs" (Mamyčių klubu), organizuoja pirmą mamyčių kruizą, kurio metu šeimos kviečiamos į seminarus, dirbtuves ir kitas pramogas.

 

Į kelionę kviečiamos tiek esančios, tiek besilaukiančios mamytės, kad susirastų bendraminčių ir pasidalintų naudinga ir įdomia informacija, bei gerai praleistų laiką.

 

Galėsite mėgautis didžiąja vakaro programa, dalyvausite loterijoje, žaidimuose, šoksite grojant gyvai šokių muzikai ir dainuosite karaoke! Ir visa tai tik už bilieto kainą!

 

Renginio organizatorius - Latvijos "Maminu klubs"

 

Visą detalesnę informaciją, rezervaciją ir kontaktus rasite čia: http://www.tallinksilja.com/lt/web/lv/moms-cruise

 

05. Apr 2013, 08:52

Tokiu maršrutu esam plaukę prieš kelis metus, su 1m sūneliu. Niekad nebuvom plauke, labai patiko. Mes plaukėm B klase, užteko to komforto, vis tiek didžioji kelionės dalis naktį, kai miegi, tai to lango ir nepasigedom, o kitą laiko norėjosi kuo daugiau praleist denyje, kad jaust vėją, jūrą. Be galo įspūdingas įplaukimas i Švedijos teritoriją, tų salelių gausa ir grožis neišpasakytas!!! Jei tik nebūtų gimdymas kaip tik tomis dienomis, būtinai vėl kartotume. Tiesa pabūt Stokholme norėjosi ilgiau, nes gaunasi geras pusdienis, bet tikrai smagu 😀

05. Apr 2013, 08:23

Pritariu turėtų būt smagu, bet jau kainos tai ojojoi