Redakcijos favoritai - kam šią savaitę įteikiame dovanų?

Redakcijos favoritai - kam šią savaitę įteikiame dovanų?

10. Oct 2013, 14:05 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kaip iš nuotraukos supratote, be ilgų kalbų paskelbiame, jog pirmojo prizo laimėtoja - Astripaprika ir jos daugiausiai peržiūrių sulaukęs straipnis "Jurgita: Pralėkė net du mėnesiai".

Jos mažiesiems menininkams siunčiame "Huggies" drėgnų servetėlių ir "Bubchen" prausiklio mėginukų! 

Antroji redakcijos favoritė - Angelialia (Santa), kuri sugrįžo su nuostabiu pasakojimu ir dar gražesnėmis nuotraukomis. Iš jos mums visoms reikėtų mokytis tvirtybės ir atkaklumo. Tikimės, jog dažniau išgirsime naujienų iš jos, todėl ją kviečiame į šį sekmadienį vyksiantį Stalo teatro spektaklį "Tarmių stalas" Menų spaustuvėje! Kompaniją palaikys redaktorė Eglė su Saulyte. 

Už viešą kalbėjimą itin aktualia tema - sergančių vaikų vedimą į darželį - "Mamyčių klubo" puodelis mūsų narei - Karolina_7595! Daugiau tokių aštrių diskusijų!

Sveikiname visas mamas, o viščiukus, oi pasisakymus/straipsnius/komentarus/fotoreportažus skaičiuosime kitą ketvirtadienį!

20131010140505-95493.jpg

 

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 10. Oct 2013, 15:01

Taip taip - būkite aktyvios, dalyvaukite visur kur tik galite ir norisi, nes jau labai knieti kuo daugiau mamyčių nudžiuginti mūsų dovanėlėmis. O ir ne tik jomis - tiesiog norisi pabendrauti prie arbatos ar kavos puodelio virtualiai ir susitikus kaip kad mes vakar smagiai su mamytėms po mankštos pasišnekučiavome....paprastai ir linksmai apie gyvenimą 😀 Tuoj bus reportažiukas!

Krisliukas Krisliukas 10. Oct 2013, 14:53

puiku!!! sveikinimai 🌷

10. Oct 2013, 14:43

uch kiek dovanu!! SVEIKINIMAI!!!🌷🌷🌷