Po šventinių atostogų sugrįžta TV laida "Mamyčių klubas"! +APKLAUSA

10. Jan 2018, 18:36 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Iš karto atsiprašome, kad po Naujųjų metų Mamyčių klubo laida tiesiog "dingo" iš eterio. Mat visa laidos kūrybinė komanda laikinai buvo pasitraukusi žiemos atostogų :)

Ačiū, kad rašėte mums laiškus ir teiravotės, kas nutiko, kodėl nėra jūsų pamėgtos laidelės. Prisipažįstame, mums be galo malonu girdėti, kad nepamirštate ir tradiciškai kiekvieną sekmadienį esate įpratę laukti Mamyčių klubo.

Todėl nebebandydami jūsų kantrybės šiandien džiugiai pranešame, kad laida kartu su jos vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkūniene eterį išvys vasario mėnesį. Vėliau dar patikslinsime, kurį sekmadienį.

Kviečiame dalyvauti APKLAUSOJE, kurioje tikimės sulaukti jūsų nuomonės apie tai, ką norite matyti laidoje ateityje!

Iš visų apklausos dalyvių rinksime 5 mamas, kurioms įteiksime po naujausią DŽIMBA kompaktinę plokštelę “Gražiausios dainos vaikams 4”!

20180111103959-35700.jpg

Kompaktinėje plokštelėje rasite net 22 dainas su žinomais Lietuvos atlikėjais - Edgaru Lubiu, Martynu Kavaliausku, Ingrida Kazlauskaite ir kt. Labiausiai norime pasigirti ir pasidžiaugti, jog vieną dainą “Švenčių maratonas” įdainavo Mamyčių klubo laidos vedėja Indrė su Mindaugu Stasiuliu.

Sėkmės!


floryte floryte 14. Jan 2018, 14:29

Mes su dukryte tuo laikotarpiu, kai neberodė MK laidų, peržiūrėjome internete visas senąsias, kurias anksčiau buvome praleidę...😀 Keturmetė Augustė - didžioji MK laidų fanė😃