Pirmą kartą vaikų kalėdinėje šventėje - SFERINIS KINAS!

Pirmą kartą vaikų kalėdinėje šventėje - SFERINIS KINAS!

27. Nov 2019, 07:58 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Vaikų kalėdinėje šventėje - gruodžio 8 d., sekmadienį, Vilniaus rotušėje - turėsite unikalią galimybę pabūti sferiniame kine!
Sferinis Kinas - tai paslaptinga 360° kampo veiksmo erdvė aplink Jus, sukurianti įspūdingas emocijas ir neįtikėtiną iliuziją!

Kartu su visa šeima 360° kampo formatu galėsite pasinerti į filmo „Kaluokahina. Užburtasis rifas" povandeninį pasaulį, susipažinti su užburtojo rifo gyventojais ir kartu su jais patirti daug neįtikėtinų nuotykių!" Tai vienas iš pirmųjų nuotykių ir šeimos žanrų šou pilno kupolo formate, kurį lydi ne tik linksmas humoras, bet ir senovės išmintis.


Šiame filme susipina intriguojantis siužetas apie nykstantį rifą ir jo gelbėtojus: išmintingąjį rykliuką Džeiką bei žuviuką vardu Neūžauga. Jame vaizduojama, kaip mūsų gyvenimas gali priklausyti nuo to, kas vyksta aplink mus.

Didžiulis vandenynas saugo nuostabias paslaptis. Viena iš jų yra Kaluokahina - jūrų sergėtojas. Tai nėra paprastas rifas. Jį saugo paslaptingi kerai, todėl žmonija niekada jo neras...Kaluokahinos gyventojai gyveno ramiai ir taikiai, kol povandeninio ugnikalnio išsiveržimas nesunaikino rifo gynybos kerų. Pagrindiniai veikėjai Džeikas su Neūžauga bandys sužinoti kaip išgelbėti užburtąjį rifą, tačiau jiems padėti gali tik senovės legenda apie mėnulio prisilietimą. Bet kaip vandenyno gyventojai gali paliesti mėnulį? Ir čia tik viena iš intriguojančių paslapčių, kurią, norint išsaugoti savo namus, privalės išsiaiškinti rifo gyventojai.

  • Amžiaus kategorija - visai šeimai  
  • Filmas rodomas lietuvių, rusų ir anglų kalbomis
  • Filmo trukmė apie 33 min. + trumpas instruktažas

Sferiniskinas.lt

VISA ŠVENTĖS PROGRAMA ir REGISTRACIJA->>