SUSITIKIMAS PERKELTAS - pasimatome šiandien!

SUSITIKIMAS PERKELTAS - pasimatome šiandien!

04. May 2017, 00:08 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Mielosios, seniai matėmės, ar ne? Orai vis šiltesni ir gražesni, todėl tikrai galime susiburti gryname ore! Todėl gegužės 4d., ketvirtadienį, 11 val. kviečiame į pasimatymą Vingio parke!

Susitinkame prie estrados (iš stadiono pusės, ten kur kėdės) su vežimais ar vaikštančiais mažyliais ir ne tik paplepėsime, bet ir pasportuosime!

Šįkart paplušėti pakviesime mamas su vežimėliais - sporto trenerė, laidos „Mamyčių klubas“ tinklaraštininkė, turinti nuolatinę rubriką, Kristijono ir Domanto mama Simona išmokys, kaip sportuoti stumdant mažylį parke. Vežimėlius gali pasiimti ir didesnių vaikučių mamos - vaikams tikrai bus smagu!

Jeigu oras geras - kviečiame pasiimti kakavos ar kitų piknikui tinkamų užkandžių. Po treniruočių pasėdėsime ir paplepėsime :) 

Iki pasimatymo!

Nepamirškite užsiregistruoti ČIA>>>

Pirmosios 25-30 mamų, atėjusios į susitikimą, gaus dovanų - Huggies PURE drėgnų servetėlių pakuotę!

20170321114810-93539.jpg

Visos drėgnos servetėlės HUGGIES® turi 99% vandens. Jis suteikia mažyliui maksimaliai natūralų odos pojūtį.

65% servetėlės susideda iš natūralaus pluošto*. Ši medžiaga labai panaši į medvilnę, todėl labai švelniai nuvalo naujagimio odą.

Servetėlės neturi aromatizatorių, alkoholio ir kitų odą dirginančių medžiagų. 

Būtent todėl HUGGIES® Pure bus puikus pirmasis pirkinys kūdikio krateliui ir ypač pasitarnaus kasdienei  mažylio odos priežiūrai. Ruošdamasi gimdymui nepamiršk jų pasiimti kartu su pirmosiomis sauskelnėmis Huggies.  

Pakuotėje 56 vnt.