Paskutinė MK laida šį sezoną - jau šį šeštadienį

Paskutinė MK laida šį sezoną - jau šį šeštadienį

22. Jun 2016, 10:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Viens ir  prabėgo septintasis laidos „Mamyčių klubas“ sezonas. Lygiai taip pat nepastebimai lekia laikas su vaikais, kuomet tik apsidairai ir jam jau laikas į darželį, mokyklą. O pats sudėtingiausias, įtempčiausias ir lyg akimirka praeinantis momentas - pirmasis mažylio mėnuo. 

Devynis mėnesius laukiame to momento, kuomet susitiksime su kūdikiu, o jam gimus užpuola daugybė nenumatytų rūpesčių. Vienoms šios dienos yra kupinos įtampos, kitoms - džiaugsmo, bet dažniausiai jame telpa visos šios emocijos kartu. 

Sezoną užbaigsime jau tradicine tapusia specialiąja laida, kuomet pusvalandį skiriame vienai temai. Šįkart ji apie pirmąsias kūdikio 28 dienas, kuomet jis dar oficialiai laikomas naujagimiu. 

Aptarsime, kas svarbu tuo laikotarpiu mažyliui - kaip juo pasirūpinti, kokie jo svarbiausi poreikiai ir kaip į juos reaguoti. 

Nepamiršime ir mamų, kurių organizmas išgyvena milžiniškus pokyčius, o emocijos šokina lyg karuselėje. Juk neveltui sakoma, o jog pirmas mėnuo, tai lyg ketvirtas nėštumo trimestras. 

Na, o pabaigoje - visos temos „uoga“. Stebėsime labai intymius momentus: kaip kuriamos tos stebuklingos naujagimių nuotraukos, kuriose jie įvynioti į mezginius, apdėti juokingais aksesuarais, miega. 

Susitikime šį šeštadienį, birželio 25 d., tradiciškai - 9.30 val. per TV3!