Paskaita tėvams: „Rami Tėvystė: Apie Tai, Kas Svarbiausia Tapus Tėvais“

Paskaita tėvams: „Rami Tėvystė: Apie Tai, Kas Svarbiausia Tapus Tėvais“

21. Nov 2016, 10:06 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Studija “Vilkės namai” bei psichologė, trijų vaikų mama ir tinklaraščio “Mes – tėvai” bei pranešimų apie tėvystę autorė Ieva Šuipė (apie lektorę skaitykite čia https://mestevai.wordpress.com/about/), kviečia susitikti jaukiam pašnekesiui - paskaitai apie tikrąją motinystės patirtį ir pirmuosius mėnesius atkeliavus į šeimą kūdikėliui. Jaukaus susitikimo metu kalbėsime apie tai, kas ruošiantis tėvystei yra svarbiausi dalykai, bet dažnai tarsi “lieka už kadro”:
- Kūdikio raida ir svarbiausi uždaviniai pirmaisiais metais.
- Kaip formuojasi saugus prieraišumas, kuo jis svarbus?
- Kūdikio emociniai bei fiziologiniai poreikiai, kaip tinkamai į juos atliepti?
- Pasiruošimas žindymui bei jo nauda mamai, kūdikiui bei visai šeimai
- Kūdikio miegas
- Motinystės ir tėvystės iššūkiai arba „kodėl man to niekas anksčiau nesakė?“ 
- Bei kiti JUS dominantys klausimai, kuriuos prašysime atsinešti į susitikimą!

Remiantis tyrimais, profesionalia literatūra bei asmenine patirtimi, seminaro-diskusijos metu išdiskutuosime ir atsakysime į visus rūpimus klausimus ir papasakosime, kas yra svarbiausia pirmaisiais kūdikystės metais, kad vaikutis augtų ramus, saugus ir emociškai bei fiziškai sveikas, o motinystė bei tėvystė būtų kiek įmanoma lengvesnė, ramesnė ir teiktų daugiau džiaugsmo. Atvirai, jaukiai, su ramybe ir meile.

DATA: Tam, kad turėtume “neskubėjimo” atmosferą, kalbėsimės net dvi dienas 2016 m. gruodžio 10-11 dienomis, nuo 13 val. iki 17 val. Pertraukėlės metu vaišinsimės veganiškais sausainiais ir pyragu, bei šildančiomis arbatomis, o sielą šildysime aromaterapijos gėrybėmis - suspažinsime su aukščiausios kokybės aromaterapiniais mišiniais iš krautuvėlės "Baba." www.facebook.com/babataskas.

KAINA: Seminaro kaina už dviejų dienų mokymus 30 Eur, dalyvaujant porai - 40 Eur. Kviečiame dalyvauti ir kūdikėlio susilaukusias poras (atvykite ir su mažyliu- mažylis galės ramiai snausti mamos glėbyje, o kur jaukiai pamaitinti ir pervystyti vaikelį tikrai bus).
Registracija: FB : Vilkės namai ir Mes-tėvai, el. paštu tavovilkesnamai@gmail.com, tel. 867082111 (Eglė) arba 867907000 (Indrė)

KUR: Studija “Vilkės namai”, Lakūnų g. 24, Vilnius (Ogmios miestas, Laisvalaikio terasa)

Ateikite. Pabūkime jaukiai ir kartu švelniai paglostykime savo baimes ir nerimus.

Daugiau informacijos: www.facebook.com/events/1337268472959393/