Pasirašykite peticiją dėl kurčių vaikų ir jų šeimų diskriminacijos mažinimo!

Pasirašykite peticiją dėl kurčių vaikų ir jų šeimų diskriminacijos mažinimo!

26. Aug 2014, 15:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Įvairių rūšių diskriminacija Lietuvoje vis dar didelė problema, bet skaudžiausiai, kuomet ji paliečia vaikus, o ypač - turinčius negalią. Gavome prašymą prisidėti prie Lietuvos šeimų, auginančių kurčius ir neprigirdinčius vaikus, bendrijos PAGAVA pateiktos peticijos.

Bendrija PAGAVA įgyvendindama Europos Ekonominės Erdvės finansinio mechanizmų Nevyriausybinių organizacijų (NVO) programos projektą Nr. EE-NVO-K1-DP-06-S31 „Kurčių vaikų ir jų šeimų diskriminacijos mažinimo link“, parengė peticiją „Dėl kurčių vaikų ir jų šeimų diskriminacijos mažinimo“. Prašome su ja susipažinti  ir pasirašyti tinklapiuose http://manoteises.lt/peticija/peticija-del-kurciu-vaiku-ir-ju-seimu-diskriminacijos-mazinimo/,  http://peticijos.lt/visos/71598/. Be to, esant galimybei - pasidalinkite peticija ir su draugais ar bendradarbiais. 

PAGAVA atstovai teigia: "Tikimės, kad surinkti parašai padės įtakoti atsakingas valstybės institucijas imtis veiksmų, kad gimstantiems vaikams ne tik kuo greičiau būtų nustatomas klausos netekimas, bet ir suteikiama kompleksinė specialistų pagalba vaikui ir jo šeimai."

Nuoširdžiai dėkoja ir "Mamyčių klubas", ir PAGAVA.