Parašyk MK laidos recenziją ir gauk dovanų!

Parašyk MK laidos recenziją ir gauk dovanų!

07. Jan 2013, 00:00

Sausį laukiame jūsų nuomonių/recenzijų apie Mamyčių klubo laidas. Parašykite laidos recenzijas ir laimėkite Mamyčių klubo puodelį. Mėnesiui pasibaigus rinksime laimėtoją.

 

Geriausiai parašyti recenzijas iškart po laidos, kol emocijos ir įspūdžiai dar neišblėsę. Bet jei neturite galimybės per TV, laidelės pakartojimą visuomet rasite portale.

 

Žiūrėk kiekvieną šeštadienį, 9.30 per TV3 MK laidelę ir atsiųsk savo atsiliepimą, parašydama, kuo ji patiko, kas nepatiko, ką naudingo sužinojai ir ką norėtum dar pamatyti.

 

Recenzijos pabaigoje įvertink laidą 10 balų skalėje.

 

Prie savo pasakojimo pridėk ir nuotrauką, kurioje matyti, kaip Tu, Tavo mažylis ar visa šeima žiūrite TV laidą „Mamyčių klubas“ (arba žiūrite pakartojimą internete).

 

Jūsų recenzijų lauksime po kiekvienos laidos iki pirmadienio, 16 val.

 

Sausio mėnesio geriausiai MK laidų recenzijų autorei atiteks firminis MK puodelis!

1

05. Jan 2013, 15:04

Sveiki,
Su naujais metais visas mamytes ir jų mažylius 😀
Naujoji laida - labai puiki, o ir temos tikrai aktualios.
Gaila, kad mažuose miesteliuose gyvenančios šeimos negali apsilankyti tokiuose spektakliuose. Mano vaikams jie tikrai patiktų, nes reportažą žiūrėjo net nemirksėdami. 10 balų!
Antroji tema - aukso atradimas! Pasibaigus šventėms bijau net lipti ant svarstyklių, o mankštintis sporto klube nėra galimybių, nes mūsų miestelyje tokio net nėra ☹ Dabar jau tikrai žinau, kad su abiem vaikais mankštinsimės namuose. Reikia tik nusipirkti tokį didelį kamuolį 😀 Vienintelė pastaba reportažui - galėjo būti pasakyta kur ieškoti šių mankštelių, nes prireikė bene pusvalandžio kol suradau internete "Judam kartu" puslapį. 10 balų!
Trečioji tema tikrai labai aktuali. Pati susidūriau su šia bėda kai vaikelį teko maitinti viešoje vietoje. Ir kur aš tai nesu dariusi, ir prie bažnyčios, ir prie mokyklos ir net prie kaimynų namo laiptinės. Tekdavo ieškoti atokesnės vietos kur būtų mažiau žmonių, kurie taip nesupratingai ir smerkenčiai žiūri. Šioje laidoje Jūs tikrai pasiūlėte gerą išeitį. Manau panaši problema yra ir kai vaikučiui reikia pakeisti sauskelnes viešoje vietoje. Reikia ir čia kažkokio išradimo 😀 10 balų!

Tokių šaunių laidų linkime ir ateityje!