Nuo šiol visada galėsime žinoti kur yra mūsų vaikai!

Nuo šiol visada galėsime žinoti kur yra mūsų vaikai!

10. Jul 2014, 07:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

„LG Electronics“ (LG) sukūrė dėvimos elektronikos įrenginį „KizOn“, kuris GPS ar belaidžio ryšio pagalba siunčia informaciją apie jį dėvinčiojo vietą. Apyrankės formos įrenginys pritaikytas nešioti prieš mokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikams. Nešiojamas ant riešo jis tėvams į mobiliuosius telefonus persiunčia duomenis apie jų vaikų buvimo vietą.

Speciali „One Step Direct Call“ funkcija leidžia tėvams bendrauti su vaikais. Pastarieji taip pat gali skambinti iš anksto įrašytais numeriais į telefonus, veikiančius su „Android 4.1“ ar naujesne versija. Vaikui neatsiliepus į skambutį per dešimt sekundžių, „KizOn“ automatiškai įjungia garsiakalbį, kad tėvai galėtų girdėti garsus aplinkoje, pvz. nustatyti, kad vaikas pamokoje. Funkcija „Location Reminder“ leidžia iš anksto nustatyti įrenginiui perspėti tėvus apie jų vaikų buvimo vietą tam tikru dienos metu. 

„KizOn“ baterija veikia 36 val. Tėvams išsiunčiamas pranešimas, kada įrenginį reikia įkrauti. Apyrankė pagaminta iš ekologiškos, vandeniui ir dėmėms atsparios medžiagos. Įvairių spalvų apyrankei sukurti ir specialūs, animaciniais veikėjais papuošti priedai.  

Kol kas naujasis įrenginys prieinamas Pietų Korėjoje. Šiais metais jis pasieks ir Šiaurės Amerikos bei Europos rinkas.

20140709213326-82806.jpg

Ar jums įdomu tokios technologinės naujovės susijusios su vaikais?

12. Jul 2014, 21:41

Būtų labai gerai turėti!!!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

10. Jul 2014, 14:47 Zylutee

reikia tokio su spyna 😃

10. Jul 2014, 08:40

man jaunai mamai, kurios vaikuciai dar mazi tai sis irengynis dabar toks fainas atrodo 😃 bet negaliu garantuoti, kaip galvosiu veliau. Gal ismoksiu pasitiketi vaikais, suprasiu kad patys sugebes issisukti is keblios situacijos. Ir nereikes SEKTI 😃 nes jauciu paranojiskai vis ziurineciau kur vaikai yra 😃