Norite dalyvauti MK laidos filmavime ir tapti laidos herojais - parašykite mums!

Norite dalyvauti MK laidos filmavime ir tapti laidos herojais - parašykite mums!

09. Feb 2013, 00:00

Penkios naujos temos, kurias planuojame rengti Mamyčių klubo laidoms. Peržiūrėkite temas, apgalvokite ir, jei norite dalyvauti kurioje nors iš jų - parašykite MK laidos vedėjai Eglei Skrolytei. Būkite drąsūs!


Ar tikite prietarais?

 

Ar tikite prietarais, skirtais apsaugoti mūsų mažulėlius? Pavyzdžiui, kad ir tokiu, jog negalima mažyliui rodyti veidrodžio bent jau iki pusės metų? Arba svetimiems žmonėms – bent jau šimtą dienų? Pasikalbėkime – kokie prietarai apie mūsų vaikus Jums atrodo teisingesni ir pamokantys, o kokie  - tiesiog humoristiški?

 

1-2 mėnesių modeliukas

 

Laidai ieškomas modeliukas - kuo mažesnis, tuo geriau. O tiksliau, ieškome mažylio, kurio amžius maždaug mėnuo, gal du… - norime jį nufilmuoti ir dovanėlių padovanoti.

 

Miego režimas

 

Koks jūsų mažylio dienos ir nakties miego režimas? Ar jūsų namuose visi vaikšto kaip pelytės po šluota, kai mažylis miega? Ar vyrauja bendras šeimos dienos režimas?

 

Gimdymo planas

 

Ieškome kūdikio besilaukiančios moters, kuri nori susikurti savo gimdymo planą. Tai jai padėsime padaryti…

 

Mažylių rūbeliai

 

Kokie audinių pluoštai tinkami mažylių rūbeliams? Aptarkime ir pasitarkime kartu. Ieškome mamyčių, kurios norėtų pasidalinti šia patirtimi.

 

Jei norite sudalyvauti filmavime ir gyvenate Vilniuje, rašykite savo kontaktus MK laidos vedėjai Eglei Skrolytei: egle.liesis@gmail.com