Norintiems būti geresniais tėvais

Norintiems būti geresniais tėvais

01. Sep 2011, 00:00

 

Nuo rugsėjo mėnesio Lietuvos vaikų ir jaunimo centre pradedami organizuoti seminarai tėvams, skirti padėti jiems geriau suprasti savo vaikus, efektyviau su jais bendrauti, pastebėti ir atskleisti jų talentus.

 

Rugsėjo 7 dieną (trečiadienį) nuo 18 val. Lietuvos vaikų ir jaunimo centre (Konstitucijos pr. 25, Vilnius) vyks atviras LVJC Seminarų tėvams atidarymo renginys, kuriame vaikų ugdymu besidomintys tėveliai išsamiau susipažins su seminarų metu planuojamomis nagrinėti temomis, susitiks su dviem lektoriais: psichologe Anna Vinkovskiene ir Vaidu Mašidlausku.

 

Seminarai tėvams vyks visus metus, kas antrą trečiadienį, nuo 18 iki 20 val. Pirmoji kiekvieno mėnesio tema labiau sudominti turėtų ikimokyklinukų ir pradinukų, antroji – vyresniųjų moksleivių tėvelius.

 

Mažųjų tėvams skirtuose seminaruose bus nagrinėjamos vaiko adaptacijos darželyje problemos, kovos su mažylio kaprizais būdai, skatinimai ir bausmės vaikų auklėjime, pasakų galia, taip pat būdai, leidžiantys pastebėti ir atskleisti vaiko talentus.

 

Vyresniųjų vaikų tėveliai kartu su psichologais ir ugdymo specialistais nagrinės kišenpinigių temą, efektyvaus bendravimo ir konfliktų valdymo būdus, taip pat kalbėsis apie emocinį intelektą, jo lavinimo būdus ir priemones.

 

LVJC Seminarus tėvams ves psichologai ir ugdymo specialistai: psichologai, pedagogai, psichodramos specialistė ir kiti.

 

LVJC informacija

Ką Tu manai apie įvairius kursus, seminarus ir paskaitas tėvams apie vaikučius? Norėtum panašioje paskaitoje dalyvauti?

O gal yra jau tekę gilinti žinias tėvų kursuose, seminaruose ar paskaitose?

01. Sep 2011, 13:40

Manau, kad tokios paskaitos reikalingos ir įdomios, jei tik būtų Kaune mielai sudalyvautume...

01. Sep 2011, 08:01

ir vel vilniuje..pati mielai sudalyvauciau, nes zinios visada paervercia...