Naujiena! Klausk šeimos klinikos "Alfa Clinic" specialistų ir gauk operatyvų atsakymą

Naujiena! Klausk šeimos klinikos "Alfa Clinic" specialistų ir gauk operatyvų atsakymą

25. Nov 2013, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Norime pasidžiaugti, kad Mamyčių klubas pradėjo glaudžiai bendradarbiauti su Vilniuje įsikūrusia šeimos klinika "Alfa Clinic", tai reiškia, kad galėsime gauti profesionalių specialistų konsultacijas.

Kokie gydytojai mus konsultuos? Kadangi daugiausiai klausimų ir neaiškumų kyla nėštumo metu ir pagimdžius mažylį, Mamyčių klubo šeimas konsultuos gydytoja ginekologė ir gydytoja pediatrė.

Tad jūsų klausimų laukiame jau šiandien. Juos galite rašyti čia, komentaruose, tačiau patogiau juos gauti redakcijos e-paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt (temoje įrašykite "Klausimas gyd.ginekologei ar gyd pediatrei").

SVARBU! Kai formuluojate klausimą gydytojui, būtinai nurodykite vaikučio amžių, o jei klausimas apie nėštumą - nurodykite, kelinta nėštumo savaitė.

Nepažadame, kad bus atsakyta į kiekvieną klausimą, nes gydytojos labai užimtos, tačiau pažadame, kad panašius klausimus susisteminsime ir nusiųsime gydytojoms pakomentuoti. O jei bus labai išskirtinė jūsų nupasakota situacija ir tikrai reikalaujanti išsamaus gydytojos atsakymo, ji bus pakomentuota.

Ir dar vienas svarbus dalykas - kartais gauname apie vaikučio sveikatą klausimų, į kuriuos nedelsiant reikia reaguoti - pvz. "staiga pakilo mažylio temperatūra, vaikas vemia - ką daryti". Tokiu atveju iškart siūlome kreiptis į savo gydytoją ar kviesti greitąją pagalbą.

Tad laukiame Jūsų klausimų jau šiandien! Aktyviausios mamytės neliks nepastebėtos :)

20131121173855-82875.jpg

29. Nov 2013, 22:34

Su artejancom sventem as indre norejau paklausti mana suneliu metai i tris menesai ir buna ka karkaliuku turim kvepuojam inhalatoriu druaka bet nepadeda patarkit ka gali da isbandit

25. Nov 2013, 20:05

Sveiki. Mums baiginejasi 12 savaite, jauciu, jog dingo apetitas, valgau kelis kartus per diena. Ka reiketu daryti? Nenoriu, kad tai atsilieptu mazyliui.