Naujas TV laidos "Mamyčių klubas" sezonas startuoja rugsėjo 10 d.

04. Sep 2017, 13:18 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pailsėjęs ir atsigavęs "Mamyčių klubas" sugrįžta į TV ekranus su naujomis jėgomis ir idėjomis! Labai labai jūsų pasiilgome! Kiekvieną sekmadienį, pradedant nuo rugsėjo 10 d., 8.30 val. TV3 eteryje su jumis ir vėl sveikinsis laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, o jai talkins pusantrų metų dukrelė Marija Barbora.

"Labiausiai Mamyčių klube mane žavi tikrumas ir paprastumas. Kur dar gali surasti tiek nesuvaidintų jausmų, kaip pas vaikus ir jų mamas? Čia niekas nieko nevaidina ir neapsimetinėja, visi draugiškai dalinamės savo patirtimi ir patarimais", - šypsojosi Indrė, po atostogų jau sugrįžusi į intensyvius laidos filmavimus.

20170904204537-44024.jpg

Naujajame laidos sezone laukia daug įdomių pašnekovų, naujų projektų ir staigmenų. Bet apie viską po truputį.

Pirmoje laidoje su atlikėja Monika Šedžiuviene ir jos pusantrų metukų sūnumi Gabrieliumi keliausime į kirpyklą ir sužinosime, kaip tinkamai paruošti savo mažylį apsilankymui pas kirpėją. Laidoje dar atskleisime, kada geriausia planuoti pirmąją naujagimio fotosesiją bei kada ir kokius galima duoti grybus vaikams.  

Šio sezono naujiena – laidos rubrika iš pajūrio. Žurnalistė Eglė Šantaraitė su dukrele Maja kiekvienoje laidoje atskleis daug paslapčių apie mamų ir vaikų gyvenimą Vakarų Lietuvoje. Šioje laidos dalyje pamatysite ir išgirsite nemažai patarimų, kur ir ką nuveikti su įvairaus amžiaus mažyliais Klaipėdoje ir jos apylinkėse, iki kokios temperatūros vaikai gali braidyti jūroje, kokį poveikį vaikams daro delfinai ir daug kitų atradimų. O svarbiausia, įsitikinsite, kad į pajūrį galite drąsiai vykti ne tik vasarą.

20170903221040-93653.jpg

Taip pat laidoje galėsite stebėti kaip auga ir stiprėja balandį gimęs laidos super mažylis Motiejus. Jo mama Goda Jokubaitienė laidoje dalysis savo patirtimi augindama jau antrąjį sūnų, negailės jums patarimų, o gal bus puikus įkvėpimas auginant savo mažylį. 

Žiūrėdami laidą Mamyčių klubas sužinosite, kokiais džiaugsmais ir rūpesčiais gyvena ir kitos žinomos Lietuvos mamos bei jų atžalos. 

Primename, kad TV laida "Mamyčių klubas" rodoma ir Latvijoje jau dvyliktą sezoną ir vadinasi “Maminu klubs”. Beje, laida turi ne tik latvišką, bet ir estišką versiją.

Pasak laidos prodiuserės Sandijos Salaka, viso Pabaltijo mamos tam tikra prasme susivienija Mamyčių klube: “Mums įdomu stebėti, kaip mamos laukiasi mažylių, augina ir auklėja juos visose Baltijos šalyse. Filmuodami tokias skirtingas šeimas ir aplinkas, pajautėme, jog vaikų temos -  tai didžiulė visos kultūros dalis. Pradedant nuo lopšinių, tradicijų ir baigiant mitais ar prietarais. Pabrėžiame tai, kas geriausia. Pavyzdžiui, Estijoje labiau išvystyta akušerija, o Lietuvoje stipresni šeimos pamatai. Latvija kažkur per vidurį - kartais labai progresyvi, kartais vargšiukė, nes matome daug neturtingų šeimų. Tačiau visoms šeimoms norime sustiprinti jausmą, kad vaikai yra džiaugsmas ir ateitis, į kuriuos verta investuoti visą savo meilę ir dar daugiau".

Laida mamytėms, tėveliams, vaikučiams, močiutėms, seneliams, dėdėms, tetoms, auklėms ir visiems šeimų draugams jau nuo rugsėjo 10 d., 8.30 per TV3!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 04. Sep 2017, 13:18

Oi laukiame laukiam mes laidelės laukiam 😃🌷

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 04. Sep 2017, 11:58

Labai labai laukiam 😀

saulelydis123 saulelydis123 04. Sep 2017, 11:10

Ir mes labai labai laukiam 😍

Ačiū, stengsimės 😀 Laukiame jūsų visų jau šį sekmadienį prie ekranų 😀

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 04. Sep 2017, 10:52

Labai laukiu laidos! Linkiu gero starto ir daug įdomių istorijų 😀