MK laidos recenzija: Įdomu, bet norisi daugiau

MK laidos recenzija: Įdomu, bet norisi daugiau

23. Dec 2012, 09:00 motinysteveza motinysteveza

Laidos pradžia ideali – šventiškai pasipuošusi studija ir vedėja, įtraukiančiai pristatanti laidelę. Eglutę puošė net sausainukai. Nieko netrūko.


Pirmas reportažas.  Šį gražų mamos ir dukros duetą atsimename iš ankstesnių laidelių. Keksiukai nuostabūs.  Ypač esu sužavėta Eglės bendravimu su vaikais - „gardus prieskonis laidai“.

 

Bet iš kalėdinės laidelės tikėjausi daugiau (kadangi tokių receptukų apstu ir interneto platybėse, ir turim ne vieną kulinarinę laidą) – galbūt kaip rengiasi, puošia namus, dekoracijos, žaisliukų gamyba, kokios tradicijos puoselėjamos, kalėdiniai žaidimai. O gal būtų įdomu, kaip patys savarankiškai vaikai gamina kalėdinį skanėstą, arba bent labiau įtraukti į gaminimo procesą? Tada būtų kažkas kitaip.

 

O ta klaidelė (kai įsiterpė kito reportažo garsai) gal daugumai ir nesutrukdė, bet man parodo skubos darbą... O tikiesi visada išbaigtos, išsamios ir kokybiškos laidos.

 

Antras reportažas. Žaislų muziejų būtinai aplankysime.  Jo pristatymui nieko netrūko. Tikrai sudomino. Tik šis reportažas man pasirodė ne laiku. Arba anksčiau, arba po Kalėdų tiktų...

 

Dabar domina kalėdiniai renginiai, spektakliai, muziejai, parodos. Net kaip pasipuošęs Vilnius būtų įdomu pasižvalgyti. Tarkim, Kaune vyksta Angelų ir senų eglės žaisliukų parodos. Vilniuje tikriausiai taip pat turėtų būti kažkas panašaus.

 

Trečias reportažas. Įdomus, praktiškas, vertas dėmesio, „į temą“. Tikriausiai ne vienai mamai pasufleravo, ką gi padovanoti močiutėms.

 

Laidelei skiriu 7 balus.

 

Mama Akvilė