MK laidelė - lyg saulės spinduliukas

MK laidelė - lyg saulės spinduliukas

25. Feb 2013, 08:42

Štai ir atskubėjo šeštadienis, o su juo kartu ir laidelė. Kaip visada besišypsanti Eglutė pakelia nuotaiką nuo pat ankstaus ryto.

 

Šiai laidelei taip pat skiriu dešimt balų, nes temos informatyvios ir labai įdomios.

Pirmoji tema apie gražią šeimą ir jų mergaitė Laisvę, gimusią tokią ypatingą dieną. Vardas gražus, mergaitė dar gražesnė. Manau, kad ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą. Tad linkiu, kad mergaitė būtų linksmutė, visada tokia graži ir laiminga.

 

Antroji tema - galėčiau duoti visą 100 balų, jei būtų galima. Bet skiriu 10. Mums, mamoms, būna didžiausias košmaras, kai suserga vaikučiai. Išgirdau labai daug naujo, kad nuo temperatūros gali išberti.

 

Kai pakyla temperatūra, mes taip pat vaikučius triname šaltu vandeniu. Anksčiau mama mus trindavo degtine. Tačiau aš nesu bandžiusi. Jei vaikai suserga, pastebiu iš karto. Būna paraudę skruostai, akys blizga, vaikutis tampa nelaimingas. Jam visakas negerai arba tiesiog guli. 

Trečioji tema - naminiai gyvūnėliai - 10 balų. Mūsų namuose taip pat jų yra. Vaikai žino, kad reikia jais rūpintis. Juos valgydinti. Dukrytė labai liūdėjo, kai netekome triušiuko. Dabar namuose turim šuniuką. Ji meilutė ir myli vaikus. Ji pas mus auga kartu su vyresniąja dukra. Namuose ji pas mus atsirado gimus dukrai. 

 

Štai tokia linksma ir įdomi buvo šio šeštadienio laidelė

Inga