Mielos mamytės pagalbininkės, šiandien, 10 val. jūsų laukiame prie Kūdikių namų

Mielos mamytės pagalbininkės, šiandien, 10 val. jūsų laukiame prie Kūdikių namų

02. Jun 2011, 07:00

Vakar įvyko labai graži šventė ir padėkos koncertas visiems, kas prisidėjo prie Mamyčių klubo socialinės paramos akcijos "Mylinčiais delnais". O šiandien, 10 val. vykstame į Kūdikių namus, kur visą paramą įteiksime vaikučiams.

 

Kaip ir minėjau, jūsų pagalba reikalinga tiesiog atstovaujant Mamyčių klubą :) ir šiek tiek padedant iškrauti atvežtą paramą Vilniaus apskrities sutrikusio vystymosi kūdikių namams.

 

Tad laukiu jūsų visų, kurios gali ir nori atvykti su vaikučiais (ar be jų, kaip galėsite). Užsiregistravo šios mamytės, kaip visada nepamainomos: Vaida, Rima, Lina (linalu), Inga ir Ilona (sun). Žadėjo Laura (lauritta) prisijungti. Tad būtų šaunu, kad mūsų susirinktų apie dešimt, gali ir daugiau :)

 

Taigi, laukiame jūsų šiandien, birželio 2 dieną, 10 val. Žolyno g.47 prie Vilniaus apskrities sutrikusio vystymosi kūdikių namų.

 

DĖMESIO! Tos mamytės, kurios turite MK marškinėlius, būtinai juos apsirenkite ar pasiimkite (vietoje apsirengsite, kaip patogiau), o toms mamytėms, kurios neturės, duosime marškinėlių.

 

IKI

 

EGLĖ

02. Jun 2011, 08:50

o as negaliu ☹ ir vakar renginyje dalyvaut negalejom,nes dukryte dar serga ir pilnai nepasveiko,sedim namie ☹ bet smagios dienos 😉