"Marmiai kviečia drąsiai būti savimi" - birželio 1-ąją!

"Marmiai kviečia drąsiai būti savimi" - birželio 1-ąją!

30. May 2019, 05:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mielas miško padarėlis marmis, vardu Olis, gimė geltonas. Girioje visi kiti marmiai buvo juodi. Olio tėvai – o ir jis pats – kruopščiai slėpė tikrąjį save. Nuolat dažomas juodai jis daug ko turėjo atsisakyti – maudynių ežere, šokių lietuje ir šėliojimo su draugais. Visgi kartą jis išdrįso... būti kitokiu. Būti savimi – ir tuo džiaugtis!

Birželio 1 d. nuo 11 iki 13 val. į PLC „Panoramos“ centrinę aikštę persikeliančioje magiškoje girioje Olis mažiesiems parodys, kaip gi jam pavyko, ir padrąsins džiaugtis tuo, koks esi. Džiaugtis tuo, kad mes visi kitokie, visi skirtingi – ir tuo ypatingi! Visi mes marmiai. 

Renginys atviras, į jį kviečiami mažieji smalsučiai ir jų tėveliai. Jo metu galėsite susipažinti ir pažaisti su Oliu, smaližiauti spragėsius ir apsilankyti magiškame kupole, kuriame dingsta bet kokia baimė.

Renginį smalsučiams ir jų tėveliams dovanoja leidykla „Alma littera“ ir marmių bendruomenė, o jį ves žaismingoji Kristina Savickytė. Jo metu šypsokitės – būsite įamžinti nuotraukose. Iki susitikimo!

Daugiau informacijos apie renginį->>