Mamyčių klubo laidos filmavimams ieškome šeimų 9 temoms!

Mamyčių klubo laidos filmavimams ieškome šeimų 9 temoms!

08. Oct 2013, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

"Pavadėlis" vaikui

“Pavadėlis” vaikui - taip juokingai mes vadiname specialų diržą, kuris prilaiko bepradedantį vaikščioti mažylį. Jo pagalba tėvai “vedžioja” vaikutį, sulaikydami jį nuo kritimų. Esate tokį išbandę? Papasakokite apie tai Mamyčių klubo laidoje

Mažylis pradeda kalbėti

Aūū...Mamyčių klubo laidai šiuo metu ieškome mažylio, kuris tik pradeda kalbėti...Kalbėti vaikučiai ima skirtingu metu, tad apsibrėžkime: reikalingi mažyliai nuo maždaug 1,5 iki 3 metų amžiaus.

Modeliukas iki metų

"Mamyčių klubo" laidos filmavimui reikalingas modeliukas iki 1 metų. O kol modeliukas žais prieš kamerą, mes su mama pasiplepėsime – geriau per šiltai ar per šaltai aprengtas mažylis?

Kokio užpildo antklodę parinkti vaikučiui

Kokio užpildo antklodę parinkti savo mažyliui? Pagal kokius kriterijus Tu rinkaisi? Kokią visgi pasirinkai ir tiki, jog ji geriausia – vilnonė, pūkinė, o gal sintetinio pluošto? Apie tai kviečiame nusifilmuoti ir pasikalbėti MK laidoje.

3-4 metų modeliukas

Šįkart ieškome 3 – 4 metų amžiaus modeliuko (megaitės arba berniuko) laidos "Mamyčių klubas" filmavimui. Drąsuolio ar drąsuolės laukia nuotykis ir Mamyčių klubo diplomas! Nepraleiskite tokios puikios progos! :)

Ar spaudžiate sultis su vaiku?

Nauja "Mamyčių klubo" laidos tema - Sultys mūsų mažiesiems. Spaudžiate ir geriate jas su savo mažyliais...galbūt netgi tai jūsų šeimos tradicija? Galbūt netgi karts nuo karto tai – daržovių sultys? Pasikalbėkime apie tai mūsų laidoje, kupini vitaminizuotos nuotaikos!

Brolio ir sesers ryšys

Dar viena būsima Mamyčių klubo laidos tema - broliški santykiai. Filmavimui ieškome broliuko ir sesutės, sesučių arba broliukų bei jų tėvelių, kurie papasakotų – kaip gi sekasi kontroliuoti santykius tarp brolių ir seserų.

Kliba dantukas

Ieškome modeliuko (mergaitės ar berniuko), kuriam (-iai) jau kliba pieninis dantukas. Nuotykis ir dovanėlė garantuojami! :)

Nėštute, atsiliepk

Nusifilmuoti "Mamyčių klubo" laidelėje kviečiame nėštutę lengvam ir linksmam pokalbiui… apie bambą :) Žinoma, pažadame ir dovanų!

Labai prašome atsiliepti šeimas iš Vilniaus regiono. Jei susidomėjote ir norite smagiai praleisti laiką su MK kūrybine komanda, rašykite laidos vedėjai: egle.skrolyte@gmail.com

 

09. Oct 2013, 13:43

Norint pakelti laidos reitingus ir žiūrimumą, reikia labai norėti ir pasisitengti atrasti tiek laiko, tiek noro, tiek finansų ir aplankyti mamytes kituose miestuose, aš pvz kai auginau savo pagranduką norėjau ir tiko daug temų kuriuose norėjome filmuotis- sudalyvauti, bet yra kiap yra ...pažiūrėkit populiarios laidos net i kita pasaulio kraštą nuvyks nufilmuoti bet kokį įvykį, kad tik būtų kažkas nauja, įdomu ir tt

Krisliukas Krisliukas 07. Oct 2013, 19:47 avietuke

👍

07. Oct 2013, 08:54

As pritariu
Pypsei. Norejome ir filmavomes... parasem laiskuti, ir del namu grozio, tai tikrai niekas neklausineja kaip tu gyveni... mes tai is vis 1 kambario butuke gyvenam, kai susiveze iranga atrodo vos telpi, bet per tv to tikrai nesimate 😃

pypse pypse 06. Oct 2013, 19:31

aš tai žinokit savo kailiu įsitikinau kaip viskas vyksta tai man jau nebe pikta. pirmiausia filmavimo komanda yra iš Latvijos, ten ir montuojama, tai jiems ko gero tikria sudėtinga po visą LT marširuoti. Tikrai neklausia nei kaip tu gyveni nei kur, ir dar... laidoje viskas atrodo gražiau nei yra iš tiesų😀) arba profesionaliai aplinka kurioje filmuojama tampa graži😀 čia kaip ir su profesionaliu fotografu ir buitinės nuotraukos. Ir kad pakviestų filmuotis ko gero pirmiausia reikia parašyti laiškutį nurodytais kontaktais. Ar tikrai mamytės labai nori ir jų niekaip nepakviečia?

Krisliukas Krisliukas 06. Oct 2013, 14:53 astripaprika

abejoju, ar filmavimo komanda renkasi, pas ką namai gražesni ir yra ką ten juose parodyt..juk prieš atvažiuodami filmuoti neklausinėja panašių dalykų..tiesiog, kas nori ir gali filmuotis, atitinka temą, rašo laiškus ir patenka į laidelę 😀
kodėl nefilmuojama kituose miestuose, neimsiu spėlioti...nors... gal riboja laikas ir mažas biudžetas

05. Oct 2013, 14:11

Labai gaila kad viskas vyksta Vilniuje ☹'