Mamyčių klubas: 2011 metų gruodžio 31- oji

Mamyčių klubas: 2011 metų gruodžio 31- oji

31. Dec 2012, 09:30

Baigiantis metams nusprendėme atsigręžti atgal ir prisiminti, apie ką mes rašėme paskutiniąją 2011 -ųjų metų dieną.

 

2011 -ųjų metų paskutinę diena mama Rima (blogietė) atsiuntė savo šeimos įvykių metinę suvestinę, kurią pavadino"Augusto pirmųjų kartų metai".

 

Pasirodo, 2011 -aisiais Augustui buvo daug pirmųjų kartų - jis pirmą kartą pamatė jūrą, pirmą kartą paragavo sušių, pirmą kartą važiavo visuomeniniu transportu, pirmą kartą šoko lietuje ir pirmą kartą šventė dvejų metų Mėlynąjį gimtadienį.

 

Augusto pirmųjų kartų metai

 

Paskutinę metų dieną 'Mamyčių klubo" redakcija, "apsiginklavusi" fotoaparatu, pasivaikščiojo po Vilnių ir pasidžiaugė išpuoštu miestu.

 

7

 

Vilniaus Katedros aikštėje sutikome lietuviškąjį Kalėdų senelį - Kalėdą, aplankėme Rotušės aikštę, kur buvo įsikūrę daug angelų bei ant Katedros fasado stebėjome užburiančio grožio 3D Kalėdų pasaką.

 

Vilnius laukia 2012

 

Lygiai prieš metus, 2011.12.31 publikavome mamos Jurgitos (astripaprika) atsiųstą pasakojimą apie jos nėštumą ir gimdymą belaukiant dukrytės Guostės.

 

 

Tąkart skaitant Jurgitos dienoraštį, ne vienai išbyrėjo ašara. Mat Jurgita atvirai papasakojo, kad vienerius metus iki sužinant apie nėštumą leliuko kaip nebuvo, taip nebuvo, o jos namų šaldytuvas buvo pilnas ne maisto, o vaistų, kuriuos vartojo, svajodama apie vaikutį.

 

Šiandien, praėjus metams, Jurgita dalinasi su mumis savo antrojo nėštumo dienoraščiu. Sėkmės šauniajai šeimynai!

 

Gandrai atskrenda net žiemą

 

Prieš metus, paskutinę metų dieną, mama Jolanta (jaldija) pasakojo, kaip su sūneliu Airidu ėjo į Nykštukų žygį.

 

 

Su didele vaikų ir suaugusiųjų kompanija visi nukeliavo net 6 kilometrus!!! Žygyje pamatė stirnų, sušalę vaišinosi šilta kmynų arbata, o žygio pabaigoje sutiko Kalėdų senelį.

Tai, kas mums ilgam išliks atmintyje

 

Na, ir pernai paskutiniąją metų dieną sulaukėme mūsų bičiulių iš latviškojo ir rusiškojo "Mamyčių klubų" sveikinimų. Mamos kartu su savo vaikučių nuotraukomis atsiuntė ir visą šūsnį gražių linkėjimų.

 

 

Mes taip pat nusiuntėme lietuviškus sveikinimus į "Mamyčių klubą" Latvijoje, kur ir gimė šis šaunus klubas - TV laida, interneto portalas ir didžiulis būrys mamyčių, kurios laikui bėgant ima bendrauti ne tik virtualiai, bet ir gyvai.

 

Baltic mother club

 

Receptai mūsų klube buvo ir yra visada mėgiami bei skaitomi, tad pernai gruodžio 31 -ąją publikavome karštų tortilijų suktinukų receptą.

 

 

Karšti tortilijos suktinukai

 

Štai tokia "Mamyčių klube" buvo paskutinioji 2012 -ųjų metų diena.

 

Smagu prisiminti istoriją!