Mamyčių klubas: 2010 metų gruodžio 31-oji

Mamyčių klubas: 2010 metų gruodžio 31-oji

31. Dec 2012, 09:00

Apie ką gi rašėme "Mamyčių klube" lygiai prieš dvejus metus paskutinę metų dieną? Pasklaidykime Mk metraštį.

 

Prieš dvejus metus paskutinę metų dieną sulaukėme ne vieno jūsų žiemiško fotoblogo, mat tuo metu vyko fotoblogų konkursas "Žiemos linksmybės". Vieną iš pasakojimų atsiuntė mama Roberta (utopija).

 

Štai koks mažas nykštukas tuomet buvo jos sūnelis Kajus, dabar jis jau visas vyras - pipiras.

 

Pusnynuos nykštukai miega

 

Kita mamytė, dalyvavusi tame pačiame konkurse atsiuntė visus prajuokinusį fotopasakojimą apie savo dukrytės pirmąsias "rogutes". O jos buvo štai kokios:

 

Nesvarbu, su kuo, svarbu-veža

 

Gruodžio 31 -ąją prieš dvejus metus erikiuxx atsiuntė fantastišką deserto receptą. Jis pagamintas iš pirktinio vyniotinio ir įvairių želė.

 

 

Neveltui vos publikavus šį straipsniuką MK, komentaruose mamos ėmė rašyti, kad tuoj pat ėmėsi jo gaminti ir pačios. Štai klubo senbuvė Neringa (neri) pagamino pagal šį receptą ir pakomentavo: "Ištirpo akimirksniu, mes jau ragavom".

 

Saldus kalnelis

 

Jau prieš dvejus metus "Mamyčių klube" gyvavo rubrika "Pokalbiai čia ir dabar". Prieš dvejus metus buvo tradicija, kad mamos būdavo šios rubrikos šeimininkėmis po savaitę, pačios siūlydavo temas pokalbiams, palaikydavo juos. Taigi, paskutiniąją metų dieną 2010 metais šios rubrikos šeimininkė buvo Neringa (neri). Ji prisiminė praėjusius metus, kurie jos šeimai buvo įdomūs ir tuo, kad susitiko dvi "Mamyčių klubo" šeimos - jos ir Viktorijos (zaliaake).

 

 

Vienas žingsnelis iki Naujųjų

 

Pskutinę 2010 metų dieną sulaukėme mamytės Lauros (uike) fotopasakojimo, kaip jos abu sūneliai šventė Kalėdas vaikų darželyje. Pati mama vaikų darželį lankė mažai, tad, kaip sakė, jai smagu matyti, kai vaikučiai ten išmoksta naujų dainelių, žaidimų, žodžiu, auga ir tobulėja.

 

Kalėdų senelis darželyje

 

Štai tokiomis nuotaikomis gyveno "Mamyčių klubas" 2010 metais. Labai džiaugiamės, kad kai kurios mamos iki šiol yra aktyvios klubo bičiulės!

 

Ačiū!

neri neri 31. Dec 2012, 13:05

gaila ,kad šiemet nepavyko susitikti su Viktorijos šeimyna ,dėl pikto žiemos pokšto ,nors viskas jau buvo suderinta .