MAMŲ MUGĖS viktorina baigėsi: traukiame dar dvi laimėtojas! [pasikeitimai]

MAMŲ MUGĖS viktorina baigėsi: traukiame dar dvi laimėtojas! [pasikeitimai]

05. Sep 2013, 07:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Dešimt dienų dalyvavote viktorinoje, skirtoje artėjančiai "Mamų mugei". Iš viso joje dalyvavo 168 mamos. Ačiū jums!

Kiekvieną dieną iš teisingai į klausimą atsakiusių žaidimo dalyvių burtų keliu išrinkdavome po DVI mamytes, kurios gaudavo po nemokamą dalyvio registracijos kodą! 

Šiandien traukiame dar dvi laimingąsias. Kadangi mamytė Asta negali dalyvauti mugėje, burtų keliu išrinkome kitą dalyvę - Viliją.

TREČIADIENIO LAIMĖTOJOS: EGLĖ ir VILIJA!

Primename, kad su šiuo kodu ne tik nemokamai užsiregistruosite ir įvesite savo parduodamus iki 300 daiktų nemokamai, bet mugę galėsite aplankyti pirmiau  negu ji oficialiai atsidarys - rugsėjo 11 dieną 14-19 val. 

Turėdamos šį kodą registruojatės www.musumuges.lt - suveskite savo el.paštą, sugalvotą slaptažodį, tuomet atsidarys mokėjimai.lt registracijos puslapis - vėl įveskite el.paštą, slaptažodį. Atsidarys puslapis, kuriame yra vieta kodui - įveskite laimėtą kodą ir galėsite kurti etiketes savo daiktams. Jeigu turite klausimų - rašykite redakcija@mamyciuklubas.lt

Registracija dalyvauti "Mamų mugėje" kainuoja 22 Lt. Už kiekvieną pakviestą dalyvį, gaunate papildomus 20 Lt kuriuos galėsite išleisti mugės metu, o šie kuponai sumuojasi.

Sėkmės! 

20130826111135-60392.jpg