MAMŲ MUGĖ: Atsakyk į devintą klausimą ir laimėk nemokamą dalyvės kodą!

03. Sep 2013, 14:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kviečiame dalyvauti naujame savaitės žaidime, kurio metu daugiau sužinosite apie "Mamų mugę". Viktorina truks dešimt dienų.

Kiekvieną dieną iš teisingai į klausimą atsakiusių žaidimo dalyvių burtų keliu išrinksime DVI mamytes, kurios gaus po nemokamą dalyvio registracijos kodą! 

PIRMADIENIO LAIMĖTOJOS: VIKTORIJA ir AGNĖ!

Primename, kad su šiuo kodu ne tik nemokamai užsiregistruosite ir įvesite savo parduodamus iki 300 daiktų nemokamai, bet mugę galėsite aplankyti pirmiau  negu ji oficialiai atsidarys - rugsėjo 11 dieną 14-19 val. 

Turėdamos šį kodą registruojatės www.musumuges.lt - suveskite savo el.paštą, sugalvotą slaptažodį, tuomet atsidarys mokėjimai.lt registracijos puslapis - vėl įveskite el.paštą, slaptažodį. Atsidarys puslapis, kuriame yra vieta kodui - įveskite laimėtą kodą ir galėsite kurti etiketes savo daiktams. Jeigu turite klausimų - rašykite redakcija@mamyciuklubas.lt

Registracija dalyvauti "Mamų mugėje" kainuoja 22 Lt. Už kiekvieną pakviestą dalyvį, gaunate papildomus 20 Lt kuriuos galėsite išleisti mugės metu, o šie kuponai sumuojasi.

Dalyvauti verta!

Sėkmės! 

20130826111135-60392.jpg