Lygiai prieš 5 metus pasirodė pirmoji MK laida!

Lygiai prieš 5 metus pasirodė pirmoji MK laida!

21. Jun 2014, 06:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šiandien, birželio 21 dieną, sukanka lygiai PENKERI METUKAI, kai TV3 eteryje pasirodė ką tik iškepta Mamyčių klubo laidelė su žaviąja vedėja Egle Skrolyte. Nė nereikia sakyti, kiek buvo emocijų ir jaudulio, beje, ir bemiegių naktų.

Tad dar kartą sveikiname visus MK narius su 5 metukų jubiliejumi ir norime pasidalinti pačiu pirmuoju interviu su Egle Skrolyte!

Eglė: „Pirmąją naktį nesudėjau bluosto“

Klaipėdietė Eglė Skrolytė iki šiol buvo žinoma kaip TV laidų ir renginių vedėja, režisierė, aktorė, scenaristė. Nuo šiol Eglė bus pažįstama ir kaip TV laidos „Mamyčių klubas" vedėja.

...apie pirmąjį pasimatymą su dukryte...

Pirmąjį pasimatymą prisimenu dažnai ir labai labai aiškiai. Kaip ir turbūt kiekvienai mamytei, man taip pat vos gimusią dukrytę uždėjo ant krūtinės ir taip mes susipažinome. Prisimenu viską: kaip ji atrodė, koks buvo jaudinantis jausmas ją paliesti, pakalbinti....Kokia gležna ji man atrodė... Ir kokia laiminga buvau aš... Dingo nuovargis, pasidarė ramu, ramu. Geras jausmas. Brangus prisiminimas.

Pirmąją naktį nesudėjau bluosto. Apsikabinau dukrytę ir visą naktį į ją žiūrėjau...

... apie pirmuosius Motinystės išbandymus...

Išbandymai pasipylė grįžus namo iš gimdymo namų. Ir supratus, kad nežinau beveik nieko... Ir tas klausimas besisukantis galvoje: o ką dabar daryti? Bet už išbandymus stipresnis buvo džiaugsmas, nepalikęs vietos rutinai mūsų gyvenime. Nes kiekviena diena - tai naujas nuotykis kartu su mūsų mažyle.

....apie naująją laidą "Mamyčių klubas"...

Tikiuosi, kad "Mamyčių klubas" bus ne tik laida. Juk vaikučius auginančios šeimos - tai savotiška bendruomenė, kurią jungia bendri poreikiai, klausimai, specifinės aktualijos, panašūs tikslai, džiaugsmai... Manau, būtų išties smagu ir naudinga apsijungti į tokį savotišką klubą ir pasidalinti patirtimi. Gal net ne tik pasidalinti, bet ir siekti didesnių užsibrėžtų tikslų.

Laidos vedėja - dėka laimingo atsitiktinumo

Tai, kad tapo TV laidos apie vaikus vedėja, Eglė Skrolytė 2009 metais tai pavadino laimingu atsitiktinumu ir dideliu įsipareigojimu.

„Būti informacinės laidos apie vaikus vedėja man yra didelis iššūkis. Pati esu jauna mama ir mane domina viskas, kas susiję su vaikų auginimu. Laidoje aš pati kaip mama sužinosiu daug naudingos informacijos, kuria pasidalinsiu su kitomis mažylius auginančiomis šeimomis“, – sakė į TV3 televiziją sugrįžusi Eglė.

„Kuo daugiau vaikučių augins išsilavinę ir apsišvietę tėveliai – tuo daugiau mes turėsime laimingų šeimų. Ieškant informacijos apie vaikų auginimą, jos, be abejo, galima rasti turbūt kiekvienu klausimu ir net labai išsamios – knygose, internete ir panašiai. Bet yra dalykų, kurių tekstu neperteiksi, pvz., kad ir kaip stengtumeisi aprašyti kūdikio masažą, tai niekada nebus taip tikslu kaip video medžiaga, kurioje viskas matosi aiškiai“, – naująja laida džiaugiasi Eglė.

MAMYČIŲ KLUBAS - TOKS ARTIMAS IR SAVAS!

BŪKIME KARTU IR TOLIAU!

pypse pypse 21. Jun 2014, 11:05

mano vaikučiai auga su šia laidele. sveikinu

21. Jun 2014, 09:05

Valio!!!!!!!!!!!!! Augam su jumis ir esam dideliausi jūsų fanai 🤣