Laimėk kvietimus į koncertą vaikams "Pasaka"

Laimėk kvietimus į koncertą vaikams "Pasaka"

04. Oct 2011, 09:00

 

"Mamyčių klubas" neabejingas gerai muzikai ir mažųjų muzikinio skonio ugdymui nuo mažų dienų.

 

Todėl su malonumu pristatome LVSO koncertą vaikams "Pasaka". Spalio 15 dieną, 12 valandą Vilniuje, Kongresų rūmuose vaikučių laukia stebuklinga kelionė į muzikos pasaulį.

 

Ta proga iki penktadienio, spalio 6 dienos mūsų "Facebook" tinkle skelbiame nuotraukų konkursą "Rudens pasaka", kurio laimėtojui atiteks kvietimai į šį koncertą visai šeimai. Konkurso sąlygos čia: http://www.facebook.com/mamyciuklubas.lt

 

Apie koncertą "Pasaka":

 

Ar prisimenate savo vaikystę, kuomet gyvenote susikurtame svajonių pasaulyje? Vaiko akimis žiūrint, jis – didelis, spalvingas, paslaptingas ir lydimas muzikos garsų.

 

Teatralizuotame koncerte visai šeimai „Pasaka“ kviečiame prisiminti vaikystę. Tai – muzikinė pasaka dideliems ir mažiems apie tai, kaip apdulkėjusioje palėpėje maža mergaitė randa ir prakalbina muzikos instrumentus – smuiką, kontrabosą, fortepijoną. Galiausiai ji atranda paslaptingiausią instrumentą – savo balsą.

 

Atlikėjai paruošė nuoširdžią muzikinę dovaną ne tik vaikams, jų tėveliams, seneliams, bet ir vaikystę pamiršusiems „rimtuoliams“ ar tiesiog amžiniems vaikams.

 

Programoje – jaunosios rašytojos Kristinos Mikaitės pasakos apie muzikos instrumentus premjera ir žaismingi muzikos kūriniai: „Gulbės“ prisiminimas, „Dramblio“ vargai, „Drebulytės išdykėlės“ išdaigos ir kitos gražiausios kompozicijos.

 

Specialiai šiam projektui sukurtą pasaką klausytojams paseks „Trupė liūdi“ aktorius, grupės „Liūdni slibinai“ narys Dominykas Vaitiekūnas. Pasakos personažais taps dainininkė Evelina Sašenko, smuikininkė Agnė Doveikaitė-Rubinė ir kontrabosininkas Danielis Rubinas, daugelio respublikinių ir tarptautinių konkursų prizininkai, atstovaujantys Lietuvai legendinio smuikininko Gidono Kremerio kameriniame orkestre   „Kremerata Baltica“ bei kituose tarptautiniuose orkestruose. Tarptautinių konkursų laureatė Birutė Asevičiūtė, Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje įgijusi meno aspirantės laipsnį.

 

Dalyvauja:

ONA KOLOBOVAITE (balsas)

AGNĖ DOVEIKAITĖ-RUBINĖ (smuikas)

DANIELIS RUBINAS (kontrabosas)

BIRUTĖ ASEVIČIŪTĖ (fortepijonas)

DOMINYKAS VAITIEKŪNAS (skaitovas)

 

Koncertas PASAKA

blogietee blogietee 04. Oct 2011, 20:49

tai ir nedalyvauji, anokia čia problema 😀

04. Oct 2011, 19:25

👍

04. Oct 2011, 16:21

Kaip man patinka Onutė 😍 Be galo talentingas žmogutis, visose srityse 😀