Kvietimas studijuoti Šeimų universitete!

Kvietimas studijuoti Šeimų universitete!

18. Sep 2014, 09:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visi tėvai nori didžiuotis savo vaikais, o tam reikia gerų pavyzdžių! Kviečiame Jus tapti įkvepiančiais ugdytojais, rodančiais patį geriausią pavyzdį artimiausioje vaikui aplinkoje. Jūs jau žinote – norint būti geriausiais tėvais, reikia skirti laiko buvimui drauge poroje, kartu tobulėti. Mieli tėveliai, norime Jums priminti, kad pati svarbiausia vaikų mokykla – namų mokykla, kurioje mokytojai esame mes patys, tad ugdymo kokybei turime kelti labai aukštus reikalavimus! 

Būtent dėl šios priežasties, norime Jus paskatinti dalyvauti Šeimų universiteto programose bei skirti laiko tam, kad Jūsų šeima galėtų vadintis Šeima! Parodykite savo vaikams, kad ir mes suaugusieji turime mokytis, tad kviečiame Jus studijuoti Šeimų universitete! 
 
Šiais metais bus vykdomos visos Šeimų universiteto programos: „Pirmieji žingsniai“ (0-4 metų), „Pirmosios raidės“ (4-8 metų), „Pirmieji sprendimai“ (8-10 metų), „Ankstyvoji paauglystė“ (10-13 metų) bei „Paauglystė“ (13-16 metų). Labai kviečiame išsirinkti tinkamiausią programą pagal vaikų amžių ir tobulinti santykius su sutuoktiniu ir vaikais, rasti atsakymus į naujai iškylančius klausimus bei pasidalinti savo patirtimi su kitais Šeimų universiteto „studentais“. 

Šeimų susitikimai šiais metais vyksta aštuoniuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Vilkaviškyje ir Kaišiadoryse. 

Jei norite Šeimų universitetą pakviesti į savo miestą, suburkite 15 šeimų grupelę ir susisiekite su mumis!

Mieli tėveliai, išsirinkę Jums tinkamą programą, būtinai pakvieskite prisijungti vaikučius auginančius bičiulius, kolegas, darželio ar mokyklos bendruomenės tėvus, ir turtinkite savo šeimų santykius drauge! Pasidalinkite šia informacija su visais, kurie norėtų arba kurie, Jūsų manymu, galėtų tapti geresniais tėvais ar sutuoktiniais. Juk mes galime pasirūpinti ne tik savo, bet ir draugų šeimų džiaugsmu.

Registracijos anketą bei detalesnę Jus dominančią informaciją rasite: http://www.seimu.lt/index.php/registracija/38 arba http://www.seimu.lt/.

Juk rasite laiko tik valandą per savaitę tam, kad sukurtumėte geresnius santykius šeimoje - ar ne?

18. Sep 2014, 11:56

Net nesitikėjau rasti savo miestą, kaip nuostabu !!! Būtinai pasidomėsime 😀

18. Sep 2014, 10:19

Labai įdomu 😀