Kviečiame piešti fraktalus su mažaisiais
Tiesiogiai

Kviečiame piešti fraktalus su mažaisiais

06. Oct 2014, 21:46 InetaBu InetaBu

Kviečiame Jus į susitikimą visai šeimai. Piešime fraktalus, mokysime juos suprasti, save atrsati ir sau padėti. 

Visiems mums rūpi pamatyti save tokiu, kokiu iš tikrųjų esame.  Daugkartiniai tyrinėjimai rodo, kad žmogaus smegenys išlaiko išsamią informaciją apie asmenybę, įpročius ir tikslus, kuriuos jis sau kelia ir trokšta įgyvendinti, bei viską, kas susiję su žmogaus ir jo artimųjų fiziologija. Fraktalinis piešimo metodas – tai galimybė perskaityti šią informaciją. Piešiant pagal tam tikras taisykles įmanoma ištraukti 
informaciją iš giliausio pasąmonės klodo ir iškelti tai į išorinį – sąmonės lygmenį. Kadangi piešiama užsimerkus ir spalvos renkamos nežiūrint (maksimaliai eliminuojami išoriniai dirgikliai), pasiekiamas svarbiausias tikslas: išsijungęs protas užleidžia vietą mūsų nesąmoningajai sričiai. Kviečiu fraktalus piešti tuos, kam rūpi suvokti savo ir aplinkinių būsenas, atrasti savo vietą gyvenime, atskleisti kūrybingumą bei siekiantiems harmonijos su savimi bei aplinka.

20141007094539-19501.jpg

Susitikimą ves p. Laima, kuri fraktalus piešia jau 7 metus. Jos nuostata: 

"Koks Jūs šiandien bebūtumėte – Jūs tobulas! Ir netikėkite niekuo, kas sako, kad jums reikia save keisti! Niekas negali žinoti geriau už jus, kokiu jums reikia būti! Aš kviečiu jus PAŽINTI save, suprasti savo jausmus, išgirsti širdies šnabždesį ir pažadinti vidines galias. Džiaugiuosi su visais, kas geba tapti nugalėtoju be kovos, kad gyvenimas būtų pilnas meilės, ramybės, lengvumo ir harmonijos su savimi bei aplinka. Pirmenybę visada teikiu metodo paprastumui ir lengvam įsisavinimui. Todėl tai, į ką kviečiu, prieinama visiems, bet kur ir bet kada! Pabandykite ir jūs netrukus tuo įsitikinsite!

Susitikimo data: 2014 m. spalio 11 d. (šeštadienis), 11:00 val. 

Susitikimo vieta: Polocko g.12, Vilnius (Vilniaus visuomenės sveikatos biuras)

Susitikimo trukmė: 3 valandos. 

REGISTRACIJA ČIA>>>

29. Sep 2014, 23:22

[url=http://www.facebook.com/]facebook[/url]

<a href="http://www.facebook.com" target="_blank">veidaknyge</a>

<a href="http://www.facebook.com" rel="nofollow">facebook</a>