Kviečiame mamas į floristikos stovyklą Liepojoje

Kviečiame mamas į floristikos stovyklą Liepojoje

10. Jan 2016, 07:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Tyrimai teigia, kad žmogų kūrybingumą galima padidinti, jeigu jo aplinkoje yra gyvų augalų. Tai siejama su mūsų pirmykšte prigimtimi, kuomet matėme žalumą, augalus, pievas, jautėmės saugūs šioje erdvėje ir galėjome užsiimti kūryba, tobulėjimu. Dabartiniais laikais vis dažniau praktiškumas nugali ir vietoje visad žydinčios gėlės nusiperkame atvežtinių, dėl ilgesnio žydėjimo purštų chemikalais tik tam kartui. Juk jeigu norisi papuošti namus žiemą galima gėrėtis ant palangių pražystančiais grožiais, džiovintų augalų puošmenomis, o pavasarį, vasarą ir rudenį džiaugtis pievoje prisiskinta puokšte. 

Todėl pirmą kartą organizuojama ekologinės floristikos kursai-stovykla, kurie vyks ypatingoje aplinkoje. Birželio 35 kursų dalyviai susitiks senovinėje viloje ant jūros kranto Liepojoje  3 dienas kartu su profesionalia floriste mokysis komponuoti puokštes iš natūralių, sezoninių, vietinių augalų, o kursų pabaigoje gaus sertifikatą. Tai puiki pradžia mamoms, kurios nori pradėti dekoruoti vaikų šventes ar vestuves, išmokti floristikos pradžiamokslio. 

Gerą floristiką galime palyginti su geru maistu. Pagal PSO produktai turi būti sveikatai palankūs, švieži, sezoniniai, regioniniai, be to, kokybiški ir saugūs. Svarbu, kad maisto produktų gaminimo būdas būtų tausojantis, subalansuotas. Žinoma, jie turi būti skanūs ir patraukliai pateikti. Tas pats su gėlėmis! Tikime, kad kiekviena galim puošti savo ir kitų aplinką lietuviškais augalais, kurie užauginti be trašų, o motulė gamta dosniais jais dalinasi teigia stovyklos organizatorės. 

Kursų kaina su nakvyne ir visomis reikalingomis priemonėmis - 200 eur. 

Daugiau informacijos – tel.nr. 861570810

Na, bet į kainą įeina apgyvendinimas, visos priemonės, dėstytoja...

Gintarep Gintarep 10. Jan 2016, 12:19

Nuostabus renginys, bet kainyte tai man labai kandziojasi ...