REGISTRACIJA į MK susitikimą-seminarą "Kaip nešaukti ant vaikų?" BAIGTA

REGISTRACIJA į MK susitikimą-seminarą "Kaip nešaukti ant vaikų?" BAIGTA

10. Nov 2015, 17:46 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Planavome su kolege, planavome ir pagaliau suplanavome! Su dideliu džiugesiu pranešame, kad lapkričio 11 d., trečiadienį, 12 val. Vilniuje įvyks pirmasis šį sezoną "Mamyčių klubo" susitikimas - seminaras visiems mums, tėveliams, labai aktualia tema.

SEMINARAS "Kaip nešaukti ant vaikų?"

Seminarą ves ir į jūsų klausimus atsakys "Psichologijos namai" psichologė Dorota Oleškevič, turinti didelės patirties, rengiant seminarus tėvams su vaikais. Be to, Vaikų studijoje pagal unikalią programą organizuoja pamokėles vaikams, jų tikslas - padėti  teisingai suprasti bei gerinti santykius tarp tėvų ir vaikų.

DATA: 2015 m. lapkričio 11 d.

LAIKAS: 12 val.

VIETA: Jauki kavinukė "Picnic Bistro" Vingio parke (priešais estradą (M.K.Čiurlionio g.98)

20151104151428-69716.jpg

Kavinukėje yra labai smagi erdvė mūsų mažiesiems, tad kol mes, mamos, bendrausime, diskutuosime ir gurkšnosime arbatą ar kavą - vaikučiai galės rasti sau užsiėmimą :)

20151104151610-25847.jpg

Seminaro eiga, trukmė ir visos kitos detalės

Seminarą ves patyrusi psichologė Dorota, su kuria neakivaizdžiai galėjote bendrauti, jei dalyvavote projekte "Iššūkiai mamai". Teorijos bus labai nedaug, kad galėtume daugiau laiko skirti jūsų klausimams ir situacijoms panagrinėti. Dalinsimės patirtimi ir bandysime sužinoti - ar įmanoma nerėkti, nešaukti air kitaip nekelti balso ant vaikų.

Kaip atvykti?

Labai paprasta (http://picnicbistro.lt/#contacts) - atvykstate į Vingio parką, paliekate automobilius ir einate link estrados. Kavinukę rasite visai priešais ją. Jei atvyksite su vežimėliais, juos galėsite palikti lauko terasoje, jei lietus - viduje.

Kavinukė "Picnic Bistro" yra draugiška šeimai - joje patogu pamaitinti mažylį (yra kelios maitinimo kėdutės), galite patogiai pervystyti - specialiai tam rasite vystymo stalą.

Pasivaišinsime arbata ir kava

Labai norime, kad šie susitikimai "Picnic Bistro" kavinėje taptų mūsų tradicija. Pažiūrėsime, kaip jums patiks. MK susitikimų metu 30% nuolaida bus taikoma visiems gėrimams, įskaitant kavą/arbatą, desertams bei maistui :) Puikumėlis!

Iki susitikimo

Eglė ir Goda

gintarerei gintarerei 05. Nov 2015, 13:52

labai aktualūs būdai, kaip nuraminti įsisiautėjusį vaiką (isterijoje, šaukiantį), nė kiek nekeliant balso (nes tuo metu jis negirdi)? Taip pat būdai, kaip nuraminti save, jei jau pagavai save, kad tuo šauksi. Susitvardei, bet visa kunkuliuoji. Kaip padėti sau?

gintarerei gintarerei 05. Nov 2015, 13:51

Beje, man labai įdomu, kaip teisingai elgtis, jei jau pašaukei ant vaiko? T.y. kad situacija neliktų tokia ore. Tikiu, kad visi esam žmonės ir jei vaikas pamato ir šaukiančius tėvus, yra sveika, tik klausimas, kaip elgtis po to, kad tai būtų suprasta taip kaip reikia iš vaiko pusės

gintarerei gintarerei 05. Nov 2015, 13:49

nepagalvokite nieko blogo, nieko nekaltinu ir neabsoliutinu, tiesiog labai labai labai gražiai paprašiau 😀 man labai aktualu šiuo metu tokio tipo temos, kaip pyktis, vaiko savarankiškėjimas, nuolatinis "ne", žodžiu kaip su tuo susitvarkyti teisingai 😀
Ir ačiū Egle, kad galvojate apie visas. Lauksime atsiliepimų.

sraigiukas sraigiukas 05. Nov 2015, 11:44

Ech lauksim atsiliepimų, nes darbo diena tokiu laiku niekaip ☹

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 05. Nov 2015, 11:01

Kitą sykį galėsim ir nedarbo dieną, svarbu, kad būtų norinčiųjų atvykti, nes būna, kad deriname deriname ir laiką ir datą, o ateina tik vos kelios mamos 😉 😀

Taip

Liucyte Liucyte 05. Nov 2015, 10:43

Labai aktuali ir įdomi tema. O šiaip galima būtų atvykti ir be vaikučių, taip?

mama ingrida mama ingrida 05. Nov 2015, 10:42

Iš tikrūjų pati tema visa labai aktuali ir džiaugiamės jog pasidalinsite patarimais kuriuos sužinosite seminare.Nes tikrai būna kad ir kaip nenorėtum bet kartais pratrūksti bartis☹

Gintarep Gintarep 05. Nov 2015, 10:29

oi....darbo diena, darbo metu...

Mes labai labai galvojame, bet kitą sykį į tai tikrai atsižvelgsime 😀 Čia toks pirmasis pabandymas šioje kavinukėje, tad nenorėjome labai tempti į vakarą 😀 O tai, ką sužinosime šia tema, būtinai pasidalinsime patarimais 😀 Dar idėja, kreipiuosi į visas mamytes, kurios negalės dalyvauti, gal turite konkrečių situacijų, klausimų, kurių norite psichologės paklausti (būtent šia tema) - mes susitikime to paklausime.

gintarerei gintarerei 05. Nov 2015, 10:19

labai gaila, kad darbo metu. Labai labai labai prašau, atsižvelkite ir į dirbančias mamas 😀 nors retkarčiais. Tema aktuali manau šiek tiek vyresnio amžiaus (2-4 metų) vaikus turinčioms mamoms, o tokios mamos dauguma dirba jau...labai įdomi tema ir neišsemiama, bet niekaip iš darbo ištrūkti nepavyks. Gaila...

mama ingrida mama ingrida 05. Nov 2015, 10:09

Oi kaip gaila,kad mes toli gyvename nuo Vilniaus☹ Gero susitikimo visiems kas dalyvaus😀