Kuo skalbiate vaikučių drabužius?

27. Oct 2017, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Turbūt visos žinome, kad mažų vaikų ir suaugusių drabužius reikia skalbti atskirai. Žinoma, spalvotus ir baltus drabužius taip pat patartina atskirti.

Kaip "Mamyčių kubui" teigė alergologė Rūta Dubakienė, kūdikių drabužėlius reikėtų skalbti patikimomis priemonėmis, kurios nedirgintų gležnos kūdikių odelės. Ypatingai atidžiai skalbimo priemones turėtų rinktis tėvai, kurių kūdikių odelė sausa ir pleiskanota, linkusi į atopinį dermatitą.

Kokioms priemonėmis dviejų sūnelių drabužius prižiūri mama Goda? Savo patirtimi ir naudingais patarimais pasidalins laidoje jau šio sekmadienio rytą, 8.30.

O kuo jūs skalbiate? Dalis mamų, žinau, naudoja tik ūkišką muilą, kitos renkasi tik Lietuvos gamintojų priemones.. Pasidalinkite patirtimi, kas jums pasiteisino.

V&A mamytė V&A mamytė 27. Oct 2017, 18:53

Neutral, TRI-BIO arba Ringuva skystais skalbikliais. Visi trys man tobuli. Pastarieji du atrasti Mamyčių klubo testavimo metu 👍 džiaugiuosi juos atradusi/išbandžiusi, o ir manau pakeitimas/miksavimas irgi gerai 😀 todėl perku ir skalbiu su tuo, kuriam tuo metu palankiausia kaina 😀

ramune. ramune. 27. Oct 2017, 16:49

Aš taip pat ilgą laiką dukrelės drabužius skalbiau vaikišku ir ūkišku muilu. Dabar MK dėka atradau ekologiškas alergiškiems žmonėms skirtas TRI-BIO skalbimo priemones. Labai patenkinta rezultatu!
Laukiu laidos, įdomu ką gyd rekomenduos.