Konkursas: Pasveikink MAMĄ  ir laimėk abiem knygų!

Konkursas: Pasveikink MAMĄ ir laimėk abiem knygų!

02. May 2019, 13:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Artėjant Mamos dienai iš anksto sveikiname visas mamas ir močiutes. Nors juk nereikia jokių progų, kad prisimintume, kas esame, tiesa?! Mes - MAMOS - gimėme tą akimirką, kai mus pasirinko mūsų vaikai. Dėkokime jiems, dėkokime sau ... ir mylėkime :)

Kartu su mūsų draugais Alma littera norime padovanoti po knygą dviems mamoms!

Konkursas Facebooke->>

  • Komentaruose pasveikinkite savo mamą ir parašykite tai, ką norite pasakyti jai šią akimirką (žinoma, ir paskambinkite, jei dar šiandien nekalbėjote:)
  • Pritaginkite mamą, o jei ji neturi paskyros, pažymėkite bent savo geriausią draugę, kuri yra mama.
  • Pasidalinkite postu.

PRIZAI

Erika Umbrasaitė „Moteris katė ir jaunas mėnulis“

Vis dėlto svajonių nereikia laikyti stalčiuose, jos mėgsta laisvę. Visata surūšiuos, sudėlios į jai vienai žinomus stalčiukus ir ištrauks jas it gražias Atlanto vėjyje besiplaikstančias skraistes kartu su tavo išsakytais norais ir užduotais klausimais. Tada, kai mažiausiai to tikiesi...Antroji autobiografiniais motyvais paremta Erikos Umbrasaitės knyga nukelia į senąją gerąją Prancūziją, romantiškąjį Paryžių, jos vaikystės ir jaunystės Vilnių, Veneciją, Romą, San Paulą, kur tyko netikėti nuotykiai, kartais iš tiesų primenantys sapną ar kino filmo scenarijų.

Vaiva Budraitytė, Jūratė Butkutė-Bratikienė

„Gyvenimą keičiantys patarimai. Sveikata. Grožis. Laimė“

„Gyvenimą keičiantys patarimai“ – knyga moterims, kurios myli gyvenimą ir save. Arba karštai trokšta pamilti ir yra pasirengusios išmintingai keisti tai, ką gali pakeisti, bei ramiai susitaikyti su tuo, ką pakeisti – ne mūsų valioje. Smalsumą žadinanti astrologės, būrėjos ir sveikuolės asmeninio gyvenimo patirtis leis kiekvienai moteriai patikėti, kad sveikata, grožis ir laimė labai dažnai – mūsų pačių rankose.

Laimėtojas išrinksime, atšventę Mamos dieną - gegužės 6 d.

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 06. May 2019, 09:49

Laimėtoja jau paskelbta 😀