Klaipėdiečių šeimos savaitgaliais kviečiamos į baseiną!

Klaipėdiečių šeimos savaitgaliais kviečiamos į baseiną!

22. Oct 2013, 12:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras kviečia šeimas su vaikais rudens savaitgalius leisti „Gintaro“ sporto centro baseine nemokamai! Šeimos, norinčios turiningai ir aktyviai kartu papramogauti ir pasportuoti net šešias dienas, raginamos registruotis visą šią savaitę.  

Užsiėmimai vyks nuo spalio 26  iki lapkričio 8 dienos kiekvieną šeštadienį bei sekmadienį (išskyrus lapkričio 2,3 dienas), nuo 18.00 iki 18.45 ir nuo 18.45 iki 19.30. Šiuose užsiėmimuose gali dalyvauti šeimos su vaikais iki 19 metų, taip pat jei tėvai išsiskyrę – vienas iš tėvų su vaiku (-ais). 

„Nemažai tėvų šaltuoju metu laiku vengia apsilankymų baseine, tačiau be reikalo. Fizinio aktyvumo užsiėmimai baseine yra labai naudingi visos šeimos sveikatai: plaukiojimas baseine padeda atsikratyti antsvorio, be to, sąnariams tenka mažesnis krūvis nei bėgiojant ar sportuojant sausumoje“, – plaukimo privalumus vardijos Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro specialistė Viktorija Ričkutė.

Šeimos į fizinio aktyvumo užsiėmimus baseine kviečiamos registruotis iki spalio 25 d. (penktadienio)  tel. nr. +370 46 234067. Visi užsiregistravę turės atvykti į Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biurą  atsiimti leidimų. 

Užsiėmimai vyks sporto centre „Gintaras“, S.Daukanto 31/S.Neries 1, Klaipėda, tel. nr.: 846 410953. Ši programa vykdoma Pagal Visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos priemones „Sveikatingumo mėnesiai“.

23. Oct 2013, 11:42

Kiek ne į temą, bet...Filmuodama laidą su žymia mama Vlada Musvydaite (buvusia profesionale sportininke, kilusia iš sportininkų šeimos ir ištekėjusią už sportininko - tiesiog noriu pasakyt, kad tikrai šį tą supranta apie sportą ir žmogų) sulaukiau tokio patarimo - jei nori jog tavo mažamečiai vaikai sportuotų, bet nežinai, kur juos nukreipti - leisk į baseiną. Tai sukurs pagrindą bet kokiam paskui sportui....tai dabar labai rimtai apie tai galvoju 😀