Kas yra tas diskas debesyje „SkyDrive”?

19. Apr 2013, 09:00

 

Juk būna taip, kad kokio nors dokumento ar nuotraukos prireikia čia ir dabar.

 

Tarkime, gamtoje kepate kepsnius ir pamiršote tą vienintelį savo receptą, kurį buvote užsirašiusi kompiuteryje. Arba netikėtai susitikote savo seniai matytus draugus ir taip norisi parodyti savo mažylio nuotraukas, o jos – kompiuteryje namuose.

 

Tam, kad visus savo dokumentus ir nuotraukas visada turėtumėte po ranka, „Microsoft“ sukūrė duomenų debesį „SkyDrive“, kuris visada yra su jumis, kur yra interneto ryšys. Užsisakius „Office 365 Home Premium“, jūs gaunate net 27 gigabaitų dydžio debesį „Skydrive“. Vietos tikrai užteks visiems dokumentams, prezentacijoms, nuotraukoms ir video klipams.

 

Dėl ko tikrai neturėtumėte jaudintis - tai dėl jūsų dokumentų. Viskas, kas kuriama naujuoju „Office“, išsaugomi automatiškai „SkyDrive“ diske, o nuotraukas reikėtų susikelti pačioms. Net nepajusite, kad jūsų failai kraunami iš debesies – viskas atrodys taip, kaip yra čia ir dabar.

 

Be to, jei turite išmanųjį telefoną su „Windows Phone“, galite nusistatyti, kad visos jūsų nuotraukos, padarytos telefonu, keliautų tiesiai į „SkyDrive“. Tokiu būdu jas iškart galės peržiūrėti ir išsisaugoti visi šeimos nariai.

 

{smallpic:1}

 

Prisijunkite prie savo „SkyDrive“ čia: www.skydrive.com, spauskite „Nusiųsti“ ir jūsų duomenys jau debesyje.

 

http://office.microsoft.com/lt-LT

gintarerei gintarerei 19. Apr 2013, 21:42

mes naudojame programos atitikmeni dropbox, nes pas mus telefone nera Windows, tai esmes ta pati ir labai dziaugiuosi tuo, kad nereikia nieko perkelineti is telefono i kompiuteri, viskas sukonfiguruota ir niekur nedingsta 😀

Krisliukas Krisliukas 19. Apr 2013, 18:50

naudoju ir aš... išties labai patogu 😀 tarkim, fotografuoju telefonu, ir nuotraukos automatiškai išsisaugo kompiuteryje..tas pats ir su dokumentais 😀

19. Apr 2013, 09:17

Skydrive isties labai geras dalykas. As turiu telefone skydrive kai vyras parode kam naudojama si programa is pradziu nepatikliai paziurejau,bet kai pamaciau,kad tas pacias foto sukelus per telefona galiu pasiziureti per bet kuri kompiuteri,kuris yra prijungtas prie interneto isties sudomino.