Kalėdiniu metu privalu nueiti su vaiku į miesto kalėdinę šventę - taip mano 34% mamų

Kalėdiniu metu privalu nueiti su vaiku į miesto kalėdinę šventę - taip mano 34% mamų

05. Nov 2013, 11:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

 

Artėjant vienai gražiausių metų švenčių, neseniai apklausoje klausėme - Kur, jūsų manymu, kalėdiniu metu privaloma nueiti su vaiku?” Šiandien dalinamės apklausos rezultatais. Ir, žinoma, renkame vieną laimėtoją.

Taigi, jūsų atsakymai:

į miesto kalėdinę šventę - atsakė 34% mamų

į darželio kalėdinę šventę - 28%

į teatrą - 5%

į kalėdinę šventę prekybos centruose - 5%

į kino teatrą - 3%

į kalėdinę šventę tėvelių darbe - 0%

Kita - 24%

Keli mamų atsakymai:

-Manau, reiktų atkreipti dėmesį į šeimos finansus bei renginius, vykstančius kalėdiniu laikotarpiu. Jei piniginė tuštėja ir šeima negali leisti sau eiti į mokamus renginius geriau pasirinkti nemokamus nei išvis jokių ir, aišku, aplankyti kalėdinę eglę :)

-Mes visuomet stengiamės aplankyti miesto eglės ir pavažinėt traukinuku, dukrytėms jau tapo tradicija :) Jei būname sveiki, būtinai dalyvaujame darželio šventėje. Aplankome ir teatrą, bet į jį ir kitais metų laikais einame.

-Renkamės ten, kur ateiti gali visi, Smagu juk pabūti tarp žmonių, vaikams tarp vaikų.

-Mes kiekvienais metais turim tradiciją su mažuoju aplankyti miesto eglę, o šiais metais bus proga ir sesutę nusivesti nes jai tai bus pirmosios kaledos:)

-Privaloma nueiti prie miesto kalėdinės eglės ir prie prakartėlės. Manau, kad smagu aplankyti visa kas įmanoma ir yra naudinga.

-Stengiamės dalyvauti darželio kalėdinėje šventėje, einame į mieste eglutės įžiebimo šventę, jei pasitaiko mūsų mieste koks spektakliukas, ir jo stengiamės nepraleisti. Žinoma, visa priklauso nuo sveikatos ir ar saugu būti žmonių susibūrimuose. Taip pat susikuriame šventę namuose.

-Svarbu darželyje į šventę nueiti, jei vaikutis jį jau lanko - juk darželio metai tokie trumpučiai, o kalėdinės šventės juose man atrodo tokios ypatingos, tokios tikros ir nuoširdžios... ir aš visuomet matau būtinybę kartu su vaikučiu nukeliauti apžiūrėti miesto eglės :)

 Na o dabar burtų keliu renkame vieną laimingąją, kuriai atitenka

 Bubchen vaikiška prausimosi priemonė į vonią!

20131030110005-87213.jpg

Laimėtoja - LORETA J.!

Sveikiname ir laukiame Jūsų tel. bei adreso: redakcija@mamyciuklubas.lt!