KAKĖS MAKĖS šventinių dovanų idėjų TOP 5

KAKĖS MAKĖS šventinių dovanų idėjų TOP 5

20. Nov 2020, 16:28 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Artėjant gražiausioms metų šventėms - pats metas dairytis dovanų! Vaikų numylėtinė Kakė Makė siūlo savo dovanų idėjų TOP penketuką!

Kakė Makė ir baisi neteisybė

Rekomenduojama 3–6 m. vaikams

Kokia baisi neteisybė, kad Tado laivelis niekada neskęsta! Kakė Makė truputėlį pavydėjo Tadui ir saldaus sumuštinio, ir greito paspirtuko, ir labai linksmo senelio. O kaipgi nepavydėsi, kai tavo draugas turi geriausią žaislą pasaulyje? Tačiau Kakės Makės senelė puikiai žino, kad pavydas gali padaryti daug gėdos, ir smagumas visai išgaruoja...Šioje Kakės Makės paveikslėlių knygelėje tiek mažas, tiek didelis skaitytojas atpažins save.  Nelengva ir nemalonu susidurti su baisia neteisybe, bet tikra teisybės diena gali dovanoti be galo daug smagumo. Juk tikra draugystė padeda nugalėti visus iššūkius!

"Kakė Makė paprastai ir kiekvienam vaikui suprantamai kalba apie didelius ir svarbius dalykus. Džiaugiuosi matydama, kad naujoje knygelėje pasakojama istorija dar viena aktualia tema – kaip nepasiduoti visą smagumą griaunančiam pavydo jausmui. Kas tuo metu vyksta vaiko širdelėje, kaip reikėtų elgtis, kai užvaldo pavydas ir knieti pasielgti netinkamai? Tuo pačiu kalbama ir dar viena svarbia tema – kas yra atsiprašymas? Tiesiog ištarti bereikšmiai žodžiai ar kai kas daugiau? Ši knygelė, tikiu, vaikams atskleis svarbias temas, o tėveliams padės dar geriau ir efektyviau bendrauti su savo mažaisiais, spręsti įvairias kasdienes situacijas", - sako vaikų psichologė, vaikų psichologijos centro „Laimingas vaikas“ įkūrėja ir vadovė Milda Karklytė-Palevičienė.

Kakė Makė. Užduočių rinkinys

Lavinamųjų kūrybinių užduočių rinkinys 3-6 metų vaikams (ir visai šeimai), parengtas pagal Montessori ugdymo principus. Rinkinyje rasite Linos Žutautės sukurtą paveikslėlių knygą „Kakė Makė ir baisi neteisybė“ bei lavinamąsias užduotis su visomis reikalingomis priemonėmis.

Galėsite pasigaminti siūlų žmogeliuką, kurio labai norėjo Kakė Makė, laivelį, kuri Kakė Makė plukdė su Tadu, sužaisti šeimos ir monstrų teatrą, pasigaminti telefoną, kuriuo pasikalbėsite su draugu.

Kakės Makės užduočių rinkinys padės tėvams kokybiškai leisti laiką su vaikais, lavinti smulkiąją ir stambiąją motoriką, stebėti aplinką, mokytis kūrybiškumo.

Atlikdami užduotis ir spręsdami iškilusius sunkumus stiprinsite tarpusavio ryšį.

Kakė Makė džiaugiasi žiema

Žaisminga, žiemiška ir kupina kalėdinės nuotaikos spalvinimo ir užduočių knygelė 4-6 metų vaikams.  

Kakės Makės atradimai. Gražiausi žodžiai

Rekomenduojama 3–5 m. vaikams

Kakė Makė su draugais kasdien patiria daugybę nuotykių. Vieni malonūs, kiti nelabai. Susipykti ar smarkiai nusivilti – įprasta net ir didžiausiems linksmuoliams, tačiau kaip po viso to susitaikyti? O kaip parodyti, kad myli? Ar kaip gražiai padėkoti? Paklauskime Kakės Makės ir jos draugų ir sužinokime knygelėje „Kakės Makės atradimai. Gražiausi žodžiai“! 

Kakė Makė groja dūdele

Rekomenduojama 2–5 m. vaikams 

Pirmoji Kakės Makės garsų knyga – visiems mažiausiems ir geriausiems jos draugams! Sužinok, kaip Kakei Makei sekėsi groti dūdele, ir paklausyk, kokį puikų orkestrą jai pavyko suburti. Gal tau pavyks tapti šio šaunaus orkestro dirigentu?