Kaip vasarą leis Eglė Skrolytė?

Kaip vasarą leis Eglė Skrolytė?

19. Jun 2013, 14:35 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Šį šeštadienį per TV3 matysime paskutinę šio sezono "Mamyčių klubas" laidą, o jos kūrėja ir vedėja Eglė Skrolytė atidarys vasaros atostogų sezoną. 

"Man vasara asocijuojasi su malonumais ir saule, kurios pas mus taip mažai būna. Taip jau susiklostė, kad darbų grafikas leidžia kaip tik tuomet ir ilsėtis", - pasakojo visus metus dirbanti ir tik vasarą turinti galimybę paatostogauti Eglė. Ruoštis kitam sezonui ir rengti laidą ji pradės rugpjūtį, tad geras mėnuo yra skirtas tik jai ir vaikams Meilei, kuriai dabar yra penkeri su puse metų ir Rojui Juozui, kuriam dabar treji su puse. 

Vos spėja

Pagrindiniai šios vasaros planai - greitai įvyksianti E.Skrolytės išvyka į Barseloną ir savaitė atostogų sodyboje prie ežero su vaikais. 

"Išvažiuoju penkioms dienoms į miestą, apie kurį svajojau didžiąją savo gyvenimo dalį, nes noriu pamatyti architekto Antoni Gaudi darbus. Taip pat žavi, kad tai ir kultūrinis didmiestis, ir kurortas viename", - apie pasirinkimą pasakojo laidos vedėja. Išduosime paslaptį, kad į kelionę ji išvyksta su kolege iš Latvijos "Mamyčių klubo" komandos. 

Vėliau, liepos mėnesį, laukia vaikams pažadėta ir labai seniai laukta išvyka į sodybą, kur lauks ne tik gamta, ežeras, miškas, bet ir draugai.

Atostogos - ir pas senelius

O kaip tradicinės vaikų atostogos pas senelius?

"Sunku kol kas tai vadinti tradicinėmis, nes vaikai kol kas maži ir jie būna su tėvais. Meilė jau kartą buvo pas senelius ir liko sužavėta. Neseniai sulaukiau ir vienų, ir kitų senelių skambučių su kvietimais anūkams pas juos pasisvečiuoti, tai manau, kad pabandysim. Mano pačios vaikytė asocijuojasi su vasaromis pas senelius kaime. Žinoma, dabar vaikai kaimo neturi, nes ir vieni, ir kiti seneliai gyvena mieste, bet už tat turi pačius nuostabiausius senelius", - džiaugėsi Eglė. 

Jūra, jūra, jūra...

E.Skrolytė stengiasi bent kelioms dienoms ištrūkti iki Nidos, nes ten, kaip pati teigia, nereikia nieko daryti, nes ten viskas vyksta taip spontaniškai gerai, jog būna visad nuostabu.

Jūrą mėgsta ir Meilė su Rojumi Juozu: "Ką mes ten veikiame? Jokių papildomų atrakcijų nereikia - smėlio pilių statymas, pagaliukų ar akmenukų rinkimas, jų dėliojimas, o mano pagrindinis darbas - vaikus ištraukti iš vandens. Pasiimam smėlio žaislų, kamuolį ir galime būti tikri, kad diena bus pilna pramogų."

Jei norite sutikti Eglę su vaikais - dairykitės jos Karklėje arba kituose tuštesniuose paplūdimiuose. 

Ledai - ištisus metus

Eglės teiravomės ne tik apie pramogas, bet ir apie patį atosotogų jausmą, kai vaikams leidžiama viskas, jie valgo ledus, geria limonadą... 

"Ledus mes valgome ištisus metus, nes grūdiname gerklytes, - juokėsi Eglė. - O dėl kitų panašių dalykų... Mums to nereikia, nes aš vaikams leidžiu labai daug, o nesveiko maisto jie paragavę net patys nenori, tad jokių panašių problemų neturime. Vasara man neasocijuojasi su tokiu VAUU, dabar jau nutrūksime. Vasara - tai buvimas kartu, kai mėgavimasis vienu kitų dėmesiu kiaurą parą." 

Linkime Eglei smagios vasaros su vaikais ir laukiame jos įspūdžių iš Barselonos, kuriais ji pažadėjo pasidalinti!

 

pypse pypse 18. Jun 2013, 23:03 Goda

uuu- fainiai😀 geros tokios atostogos😀

18. Jun 2013, 21:20

Smagaus laiko - lauksim pargriztant 😉

18. Jun 2013, 18:43

Lauksime įspūdžių 😉

kodelcia kodelcia 18. Jun 2013, 17:19

Laukime įspūdžių iš Barselonos. Linkime gerų atostogų akimirkų 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 18. Jun 2013, 16:53 pypse

Jau kelias dienas buvo pasilikusi viena. Išbandė senelių rojų 😀

pypse pypse 18. Jun 2013, 16:44

fainai, atostogos nesvarbu kur ir kaip bet jos visuomet yra gerai😀 ypač vaikams, nes jie gali būti su savo artimaisias kiauras dienas ir nereikia kas kart girdėti kad tėveliams ir vėl reikia į darbą😀
o ką reiškia kad mergaitė jau kartą atostogavo pas senelius? viena buvo pasilikusi? ar jie tik kartą apskritai atostogavo pas senelius?

neri neri 18. Jun 2013, 15:41

puikių atostogų 😉 mes taip pat renkamės Karklės paplūdimį ,su vaikais ten pats tas 😀