Kaip patekti į kruizą Motinos dienos proga?

Kaip patekti į kruizą Motinos dienos proga?

29. Apr 2013, 00:00


REZERVACIJA į Mamyčių klubo kruizą gegužės 13-tai dienai prasidėjo!

 

Bilietai MK nariams – ypatingomis kainomis, jų kiekis ribotas, tad paskubėk!

 

Paskambink + 371 670 997 00 arba rašyk groups@tallink.lv, pasakyk slaptažodį „Mamyčių klubas“ (Mamin klub - rusų kalba) ir pasakyk, kad nori vykti į kruizą Motinos dienos proga gegužės 13-tą dieną.

 

Padovanokite sau šventę Motinos dienos proga – kruizą į Stokholmą kartu su Mamyčių klubu! Patikėkite, šis įvyks visam laikui pasiliks atmintyje…tai bus puiki galimybė sukurti tradiciją kasmet Motinos dienos proga vykti į kruizą.

 

Kokia išvykos data ir laikas?

 

Išvyka kruizu planuojama 2013 m. gegužės 13 dieną (išvykimas iš Rygos 17.30), grįžimas - gegužės 15 d. (Rygoje 11.00).

 

Kruizas truks 41,5 valandas.

 

Kruizą į STOKHOLMĄ organizuoja TALLINK, bendradarbiaudama su Latvijos "Maminu klubs" (Mamyčių klubu), kurio metu šeimos kviečiamos į seminarus, dirbtuves ir kitas pramogas.

 

Į kelionę kviečiamos tiek esančios, tiek besilaukiančios mamytės, kad susirastų bendraminčių ir pasidalintų naudinga ir įdomia informacija, bei gerai praleistų laiką.

 

Galėsite mėgautis didžiąja vakaro programa, dalyvausite loterijoje, žaidimuose, šoksite grojant gyvai šokių muzikai ir dainuosite karaoke! Ir visa tai tik už bilieto kainą!

 

Visą detalesnę informaciją, rezervaciją, kainas bei kontaktus rasite čia: http://www.tallinksilja.com/lt/web/lv/moms-cruise