Kaip MS Office padėjo katinui Chamukui susirasti naujus namus

Kaip MS Office padėjo katinui Chamukui susirasti naujus namus

08. May 2013, 08:00

 

Sveiki,

Na štai atėjo laikas mūsų mylimam šeimos nariui Chamukui, kilmingam egzotui iš Klaipėdos veislyno palikti mūsų namus po ketverių metų drauge gyvenimo.

 

Iki mažojo gimimo liko vos kelios savaitės, o kačiukas labai pukuojasi, nors ir nuskustas (foto matyti jo nauja šukuosena).

 

 

Šiandien nors ir su ašaromis akyse bet jau teko mums platinti skelbimą ir dovanoti mūsų šeimos narį. Berniukui šis klausimas labai skaudus, todėl norėjau jį padaryti kuo mažiau graudų. Kartu atsidarėmė naująją MS Word programą ir sukūrėme sklebimą, jį prisegame.

 

Kūrė pats vaikas. Aš tik džiaugiausi, kad viskas taip paprasta ir man nereikia kištis į procesą. Nes katino naujų namų paieška ir taip skaudus klausimas. Berniukas išrinko katinuko foto, kartu sukūrėme tekstą, po to ištaisėme gramatikos klaidas ir išsaugojome šabloną ir tada jau paskleidėme po platujį internetą.

Išplatinome jį socialiniais tinklais ir mūsų šeimos narys jau turi naujus namus. Tikimės, kad nauji šeimininkai jį mylės taip, kaip mes mylėjome. Katinas išties buvo tikras šeimos narys. Kaskart mus grįžusius pasitikdavo prie durų, miegogavo mūsų lovose, galgydavo kartu su mumis, terasoje kaitindavosi prieš saulutę kartu ir buvo ne tik namų puošmena, bet ir tikras džiaugsmas. 

 

Nesitikėjome, kad taip greitai rasime jam namus. Tikime, kad ir gražus skelbimas padėjo.

 

Linkėjimai iš miauw šalies

Simona

 

KONKURSAS: parašyk, kaip Office tau padeda namuose/darbe ir laimėk XBOX su Kinect

DOVANOS

 

Gegužės 15 d. „Microsoft“ ir „Mamyčių klubo“ komanda išrinks vieno GERIAUSIO BLOGO autorę, kuriai įteiksime

„XBOX 360“ su „Kinect“!

1

Antrosios ir trečiosios vietos nugalėtojos bus apdovanotos

metine „Office 365 Home Premium“ prenumerata!