Kaip įdiegti naująjį „Office 365“ visuose kompiuteriuose namuose?

18. Apr 2013, 09:00


Su metine „Office 365“ prenumerata visas biuro programas galima naudoti net penkiuose kompiuteriuose. „Office“ programomis galėsite aprūpinti savo, jūsų vyro, vaikų kompiuterius ir net tą naują planšetę, kurią galbūt įsigijote dar visai neseniai.

 

O gal savo „Office“ norite įsidiegti ir darbo kompiuteryje – jokių problemų, tik žiūrėkite, kad kompiuterių nebūtų daugiau nei penki.

 

„Office“ pravartu turėti visuose kompiuteriuose, kuriuose naudojatės, nes drauge su „Office“ į tuos kompiuterius perkeliami ir visi dokumentai. Kodėl tai naudinga? Pavyzdžiui galite pradėti dėlioti šeimos švenčių kalendorių namuose, o paskutinius pataisymus atlikti darbe. Be to, galite kalendoriumi pasidalinti su vyru ar vaikais, kad jie sudėtų paskutinius taškus ant „i“.

 

Įdiegti „Office 365“ labai paprasta: 

 

-Prisėskite prie kompiuterio, kuriame norite turėti „Office 365“.

 

-Atsidarykite naršyklėje http://office.microsoft.com/lt-lt/

 

-Spauskite „Mano „Office“ ir prisijunkite. Jeigu neturite „Microsoft“ paskyros, susikurkite ją.

 

-Įsigykite „Office“ paslaugą.

 

-Paspaudę ant skilties „Mano paskyra“, matysite, kiek turite licencijų

 

-Spauskite įdiegti ir naujasis „Office“ jau kraunasi į jūsų kompiuterį.

http://office.microsoft.com/lt-LT

 

Visi diegimo žingsniai pateikiami šiame vaizdo klipe.

 

18. Apr 2013, 22:59

Man kaip tik atrodo,kad si programa puikus budas tobuleti mamytems. Ypac pravartu kai pasauli kuo toliau tuo daugiau valdo kompiuteriai. Ir tikrai nera sunku ismokti naudotis. Beto visiems kompiuterinis rastingumas (turiu omenyje apie programu valdyma) tikrai praverstu ieskantis darbo,nes tai vienu ar kitu atveju padetu nemaza pliusa,kad mamyte yra apsiskaiciusi ir moka naudotis programomis.

18. Apr 2013, 14:21

Tiesa sakant tokie dalykai man "žalias miškas", pc kai reikia sutvarko, perinstaliuoja ir t.t. tas kas moka 😀 Bet daugiau sužinoti visada pravartu. O pasakymas, kad čia ne vieta, man regis kaip tik netinka. Mamos, ne vien vaikais gyvena, o viskuo domisi, dirba ir t.t., tad vieta ir laikas, kam įdomu tas randa, kam ne - tiesiog neksaitykit.

motinysteveza motinysteveza 18. Apr 2013, 12:26

kodėl ne vieta? mamos nesinaudoja kompiuteriais?

18. Apr 2013, 11:26

Vėliau galėsite pačios išbandyti šią programą, rašyti blogus ir laimėti vertingų prizų. Kokie jie - sužinosite artimiausiu metu. Laukia ne vienas siurprizas... 😀

18. Apr 2013, 11:00

Jei atvirai, tai manau ne vieta MK reklamuoti ofisa !

18. Apr 2013, 09:32

Sveikos. Jei turite klausimų, drąsiai juos rašykite arba čia, komentaruose, arba el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt Specialistai jau dabar pasiruošę jums atsakyti ir paaiškinti tai, kas nelabai aišku.