Kada gi gims antrasis princo Williamo ir Catherine kūdikis: skaičiuojamos paskutinės valandos

Kada gi gims antrasis princo Williamo ir Catherine kūdikis: skaičiuojamos paskutinės valandos

17. Apr 2015, 10:21 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Žiniasklaida jau pradėjo skaičiuoti paskutines valandas iki Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos kūdikio gimimo – prie ligoninės, kurioje gimė pirmasis princo Williamo ir jo sutuoktinės Catherine kūdikis, atsirado žiniasklaidos atstovams skirtas aptvaras.

Antrasis Kembridžo kunigaikščių poros kūdikis turėtų gimti jau netrukus Švč.Marijos ligoninėje, įsikūrusioje Vakarų Londono rajone Padingtone. Jame 2013 metais gimė Williamo ir Catherine pirmagimis princas George'as. 

Nors Catherine numatyta gimdymo data viešai neskelbiama, aplink ligoninę dėl „specialaus renginio“ iki balandžio 30 dienos uždrausta statyti automobilius, vadinasi galima spėti, kad kūdikis gims iki mėnesio pabaigos.

Apie vaikelio gimimą pasauliui bus paskelbta kaip įprasta: pranešimu skelbimų lentoje priešais Bakingamo rūmus, taip pat oficialioje Kensingtono rūmų paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.

Williamas, kuris šiuo metu ruošiasi naujoms greitosios oro pagalbos sraigtasparnio piloto pareigoms, dviem savaitėms išeis tėvystės atostogų, kad galėtų padėti žmonai rūpintis mažyliu.