Ką veiksi savaitgalį?

Ką veiksi savaitgalį?

20. Aug 2011, 00:00

 

          6 savaitgalio renginiai, kuriuos rekomenduojame tau ir tavo šeimai.

 

Pasiūlymas Nr.1  Jūra ir Burlaiviai

 

Klaipėdoje vyksta vienas įspūdingiausių buriavimo renginių Baltijos jūroje - „The Culture 2011 Tall Ships Regata".

 

Rugpjūčio 20 -21 dienomis, šeštadienį  - sekmadienį nuo ankstaus ryto iki vakaro - mugės, konkursai, pramogos vaikams ir suaugusiems, įvairių meninių kolektyvų bei organizacijų pasirodymai senamiestyje bei Danės krantinėje. Turgaus gatvėje veiks tautodailės jomarkas, kruizinių laivų terminale - burlaivių lankymas.  

 

Sekmadienį vyks burlaivių išlydėtuvės Kruizinių laivų terminale, Danės upėje, vidudienį - Burių paradas Baltijos jūroje.

 

Pasiūlymas Nr.2 Žirgai žirgeliai

 

Rugpjūčio 20 -21 dienomis Visuomenės harmonizavimo parke (Prienų r., Vazgaikiemio kaime) vyks Tarptautinės konkūrinio jojimo varžybos.

 

Ir šeštadienį, ir sekmadienį varžybų pradžia - 9 valandą. Renginys nemokamas.

 

 

Pasiūlymas Nr.3 Dviračiai

 

Rugpjūčio 21 dieną antrus metus iš eilės Vilnių sudrebins didžiausias dviračių renginys Lietuvoje -„Velomaratonas 2011". Velomaratonas pasisako už 4 vertybes, tai - ekologija, saugumas, sveikata ir šeima.

 

Tai rekordinis renginys, sulaukęs daugiausiai dalyvių nepriklausomos Lietuvos istorijoje. Maratono trasa driekiasi pačioje senamiesčio širdyje bei yra pritaikyta trejopo pobūdžio dalyvių grupėms: vaikų, mėgėjų ir profesionalių sportininkų.

 

9 valandą laukiami registracijai visi norintys, o 11 valandą šventė prasidės vaikų dviračių važiavimu. Vėliau startuos suaugusieji.

 

Pasiūlymas Nr.4 „Blusos“

 

Rugpjūčio 20 dieną, šeštadienį, Karpiškių kaime, Varėnos raj. (30 min. nuo Vilniaus) vyks neregėtas „Blusų“ festivalis. Jame jūsų lauks ne tik Blusų turgus, kur prekeiviai vilios įvairiausiais daiktais ir daikteliais, bet ir visą dieną skambanti gamtiškai gyva muzika; žalias eko maisto turgelis;  įvairiausi užsiėmimai, paskaitos ir pamokos;  šiukšlių perdirbimo meno dirbtuvės; aitvarų kalnelis (atsivežkite savo aitvarus, o jei pamiršite, rasime paskolinti!). Taip pat -  MAINŲ KAMPELIS (atsivežkite perskaitytą knygą ar nereikalingą daiktą ir išmainykite į kitą!)

 

Pasiūlymas Nr.5 Visiems Rokams ir Rokų žmonoms bei mamoms

 

Rugpjūčio 20 -21 d. Šiaulių rajono Gruzdžių miestelyje vyksta tradicinė vasaros šventė – Šv.Roko atlaidai. Daugiausia linksmybių laukia šeštadienį-  ir Panevėžio aeroklubo pasirodymas, ir parodomosios dziudo varžybos, ir Rokų sveikinimas, ir koncertas.

 

Pasiūlymas Nr. 6 Lietuvos rekordas Panevėžyje

 

Rugpjūčio 21 dieną, sekmadienį, 12 valandą Panevėžyje, „Babilone, bus siekiamas naujas Lietuvos rekordas. „Panevėžiečiai, siekiam ilgiausio Lietuvoje piešinio rekordo“, - kviečia organizatoriai. Taigi, vaikas teks pasipustyti delniukus ir piešti.

 

Jeigu žinai smagių renginių, pasidalink informacija su mumis.

 

Gražaus savaitgalio ir lauksime smagių jūsų įspūdžių bei fotopasakojimų po jo.

 

 

20. Aug 2011, 14:38

Šiandien (17val.) Kretingoje motobolo kova tarp Lietuvos "Mildos" ir Ukrainos "Antracit" 😉
O sekmadienį Drift Šou 😉 http://forumas.bmwfan.lt:8080/download/file.php?id=89615&sid=ed829452e23c882d3fc39ce844fc31bc&mode=view

vaidlina vaidlina 20. Aug 2011, 13:43

tik oras prastas blyn☹

20. Aug 2011, 12:34

http://www.radviliskis.lt/images/stories/renginiai-2011-0🤓20-3-02.jpg

aga tikrai pas jus smagi šventė 👍

vaidlina vaidlina 20. Aug 2011, 08:46

mes švęsim Radviliškio miesto gimtadienį. Vaiduoklis (jei pamenate tokį iš laidelės Kibir tele vibir) ves vaikų valandėlę, tai, jei lietutis nesutrukdys, eisime pasižiūrėti. Pavakary filmai apie gamtą, vakare laukia koncertas ir ugnies fiesta.

20. Aug 2011, 07:59

mes i regata dumsim😀!!!!