Ką matysite paskutinėje šio sezono laidoje sekmadienį: Šeimų šventės ir MK gimtadienio akimirkos bei patikimiausia apsauga nuo saulės

22. May 2019, 11:56 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pamenate - prieš porą savaičių triukšmingai ir be galo linksmai atšventėme 10-tąjį Mamyčių klubo gimtadienį ir gražiausią Šeimos šventę Vilniaus rotušėje!!! Tad kas negalėjote dalyvauti, bus proga savo akimis pamatyti visas linksmybes ir šėliones bei geriausius interviu su specialistais jau šį sekmadienį Mamyčių klubo laidoje! :)

Šeimos gydytoja patars, kaip saugiai mėgautis saulės spinduliais. Į ką labiausiai atkreipti dėmesį, renkantis apsaugines priemones nuo saulės visai šeimai, o ypač vaikams? Juk čia pat jau vasara! Atostogų metas! Valio!

Taip taip, tai jau paskutinė laida šį sezoną! Mamyčių klubo laidos filmavimo komanda išeina užtarnauto vasaros poilsio, tačiau internetinė svetainė https://mamyciuklubas.lt/ bei socialiniai tinklai gyvuos toliau! Tad niekur nepabėkite - dalyvaukite konkursuose, laimėkite prizų, tapkite blogerėmis ir pačios dalinkitės įdomiais fotoreportažais.

Iki susitikimo sekmadienį 8.30 - per žiūrimiausią TV3 televizija!


20190130111700-42483.jpg