Ką matysite laidoje šį sekmadienį: skatiname super mažylį ropoti, po Lietuvą su vaikais, gimdyvės krepšelis, gaminame picą

Ką matysite laidoje šį sekmadienį: skatiname super mažylį ropoti, po Lietuvą su vaikais, gimdyvės krepšelis, gaminame picą

09. Feb 2018, 09:01 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mažus ir didelius, didelius ir mažus, būsimas ir jau esamas mamas bei tėčius, senelius ir tetas kviečiame sekmadienio rytą jaukiai įsitaisyti prie TV ir žiūrėti atsinaujinusią "Mamyčių klubo" laidą.

Šįkart matysite:

Kaip skatinti mažylį ropoti? Kaip pasakojo laidos super mažylio mama Goda Ska Jokubaitiene, Motiejus šiek tiek tinginukas, todėl kartu su kineziterapeutais mokysimės naudingų pratimų.

Naujos rubrikos "Pažinkime Lietuvą su vaikais" pirmieji herojai - vilnietė Ramunė ir jos trys atžalos: Beatričė, Mykolas ir Nojus. Lietuvon.lt - atradimams žemėlapio vaikams kūrėjai papasakos, per kiek laiko įmanoma apkeliauti visas 145 žemėlapyje pažymėtas vietas.

-Laidos vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkuniene jau skaičiuoja paskutines antrojo nėštumo savaites, tad pats metas pasidairyti pačių reikalingiausių daiktų gimdyvės krepšeliui.

-Na ir laidos pabaigoje - jūsų visų mėgiama rubrika "Gaminame su vaikais". Šįkart kepsime skaniausią pasaulyje picą su kūrybininke ir rašytoja, 7 taškaiįkūrėja Sabina Daukantaite ir jos penkiomis atžalomis iš septynių - dvynėmis Une ir Dalia, sūnumis Konstantinu ir Eduardu bei Uršule.

Iki smagaus susimatymo sekmadienį, 8.30 per TV3!

LAIDĄ REMIA: #Babycity/Toycity

20180209124459-85451.jpg