Ką matysite laidoje šį sekmadienį: kokia tinkama kosmetika kūdikiui, kaip saugotis nuo vabzdžių, meno užsiėmimai mamoms su mažyliais

08. May 2019, 10:28 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jau nenustygstame vietoje ir "spirgame", kaip norime jus visus pamatyti šį sekmadienį vyksiančioje unikalioje, didžiulėje, Įspūdingiausia Šeimos Šventė rotušėje nuo 11 val. Pramogos, mugė, dovanos, atrakcionai, seminarai jauniems tėvams - viskas, ko reikia kiekvienai šeimai vienoje vietoje beveik visą dieną!!!

Žinoma, nepamirškite ir rytmetinės Mamyčių klubo laidos:

Kaip pasirinkti tinkamas kūdikiui kosmetines priemones? Parduotuvėse asortimentas didžiulis, tad kaip nepasimesti ir kokiais kriterijais vadovautis - patars kineziterapeutė Edita Daunoravičienė bei BAF cheminių medžiagų specialistas Gražvydas Jegelevičius.

Atšilus orams lauke norisi būti kuo daugiau - pasivaikščioti miško takeliais ir iškylauti gamtoje. Tačiau kaip gi apsaugoti save ir vaikus nuo įvairių vabzdžių įkandimų ir jų keliamų pavojų? Kada sunerimti įkandus vabzdžiui? Patars šeimos gydytoja Regina Balčiūnienė.

Na ir laidos pabaigoje pažindinsimės su menu nuo pat kūdikystės. Kaip sako aktorė, šokėja, teatro pedagogė Ieva Jackevičiūtė, vaiko pažinčiai su menu per ankstyvo laiko nėra. Unikaliuose užsiėmimuose mažylius ir mamas supa teatro, judesio bei muzikos raiška.

Iki susimatymo sekmadienį, gegužės 12 d., 8.30 - per žiūrimiausią TV3 televizija!
20190130111700-42483.jpg