Ką matysite laidoje šį sekmadienį: sveikuoliški kokteiliai mamai, pasakų svarba, prasminga kūdikio dienotvarkė

03. Jan 2019, 00:21 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Čia pat - jau ir paskutinis žiemos mėnuo. Džiaukimės sniegu, kol jo dar yra, ir apskritai - daugiau džiaukimės tuo, kas šalia mūsų :) Na ir nepamirškime sekmadienio rytą įsijungti "Mamyčių klubo" laidos!

Su sveikos mitybos specialiste, trenere, influencere ir trijų mėnesių sūnaus Gabrieliaus mama Inga Žuolytė kalbėsimės apie motinystę ir ne tik. Dar kartu gaminsime ir ragausime net tris sveikuoliškus kokteilius.

Nuo kada ir kaip sekti pasakas vaikams? Pasakų nauda vaikų vystymuisi žinoma nuo seno. Dar Albertas Einšteinas yra pasakęs: “Jeigu norite, kad jūsų vaikai būtų protingi, skaitykite jiems pasakas”. Šia įdomia ir daugeliui tėvelių aktualia tema postringausime su aktore, mama Kristina Savickytė, išleidusia knygą "Kuriame pasaką su aktore Kristina Savickyte”.

Ar kada susimąstėte, kad kūdikio dienotvarkė gali būti prasminga? Taip, visiems pažįstama rutina - kėlimasis, prausimasis, maitinimas, migdymas, sauskelnių keitimas...ir vėl viskas iš naujo. Tačiau kaip į visa tai įtraukti mažylio protinį, fizinį, emocinį, intelektinį ugdymą - patars edukologė, Dovydo ir Lūnos mama Renata Lazdin.

Susimatykime sekmadienį, vasario 3 d., 8.30 - per žiūrimiausią televiziją TV3!

Laidą remia:

20190130111700-42483.jpg